Parfumuri Avon pentru Ea

Apa de parfum Treselle – intruchiparea feminitatii

Din categoria florala, apa de parfum Treselle combina acorduri din toate colturile lumii: este o simfonie adusa femeii de pretutindeni. Nota de varf este formata din lemn dulce, piper si iasomie. Piperul, originar din padurile musonice de pe coasta de est a Indiei confera caldura si “condiment” parfumului. Lemnul dulce este folosit in industria parfumurilor pentru aroma sa proaspata si in acelasi timp condimentata. Iasomia – cunoscuta si sub numele de “melati” in Indonezia – aduce parfumului magie, senzualitate si hipnotism, mai ales pe timpul noptii. Nota de mijloc captiveaza cu tuberoza, lotus si trandafir.
Cunoscuta si ca “perla” – o bijuterie mexicana si una din cele mai parfumate flori, tuberoza confera parfumului un aer de impetuozitate, tandrete si voluptate. Lotusul este un simbol al puritatii si distinctiei, iar petalele de trandafir asigura o nota de lux aromei. Nota de baza contine mosc, orhidee tigrata si iris. Senzualul mosc se intrepatrunde cu fermecatoarea orhidee tigrata si pretiosul iris.

Parfumul Treselle se deosebeste de celelalte parfumuri prin concentratia mai mare de parfum, anume de 18% comparativ cu majoritatea parfumurilor care au 15%. Astfel, parfumul va persista mai mult timp.

DREAMLIFE

Un parfum fascinant, din categoria floral-lemnos, Dreamlife va poarta pe taramul visurilor implinite si al tuturor posibilitatilor. Aromele de caisa exotica originara din China impreuna cu cele de trandafir indian formeaza un buchet minunat pentru nota de varf a apei de parfum, pregatindu-va pentru calatoria aventuroasa in lumea visurilor. Esenta feminitatii este portretizata in acordurile notei de mijloc, formate din iris alb si frezie. Note calde, profunde de ambra, patchouli si santal se regasesc la baza parfumului. De la nota de varf si pana la cea de baza, accentele de mimoza razbat ca un mesaj al bucuriei de a visa liber, de a crede in propria energie interioara!

Little Black Dress – Unele lucruri nu se demodeaza niciodata

La baza acestui parfum feminin si senzual se regasesc note dominante de milk wood, pruna japoneza si mosc de casmir. Deasupra, chiar in inima parfumului, acordurile florale ale bujorului roz, gardeniei, ylang-ylang-ului si zorelelor se intretes cu gratie.In varful edificiului se regasesc accente de ghimber african si coriandru. Totul este incoronat de o adiere generoasa de ciclama.

INCANDESSENCE

Desteptarea (Zorii zilei)- in zori, orhideea delicata de pe culmile Anzilor columbieni miroase cel mai intens.
Punctul culminant (Amiaza)- inima parfumului bate la amiaza in ritmul infloririi lalelei galbene salbatice din sudul Frantei si bujorului alb din tinuturile muntoase chineze Yunnan.
Nota finala (Inserare)- din adancurile amurgului se revarsa o aroma fermecatoare de orhidee diamant, iar acordurile finale ale aromelor caraibiene de lemn fin rasuna.

O PICATURA DE PARFUM ... SI VETI AVEA MAI MULTA LUMINA IN VIATA DUMNEAVOASTRA!

sursa: avon.md

Comentarii