Ingrijirea zilnica a tenului

PASUL 1 – CURATIREA

Ce inseamna CURATIREA ?


Aceasta este primul pas al tratamentului zilnic de ingrijire a tenului, ce trebuie facut de doua ori pe zi. Curatire inseamna: indepartarea machiajului si a impuritatilor care se acumuleaza pe ten, fara a deteriora bariera naturala de protectie a pielii.


Cum trebuie facuta ?
Aplicati produsul cu un disc de bumbac pornind de pe gat catre frunte cu un masaj delicat, evitand zona din jurul ochilor. Indepartati-l apoi cu un alt disc de bumbac sau cu un servetel moale sau chiar cu apa.
 
Ce rezultate se obtin ?
Tenul are un aspect luminos si sanatos si este curatat fara a deteriora bariera naturala de protectie a pielii.

PASUL 2 – TONIFIEREA


Ce inseamna TONIFIEREA ?

Lotiunea tonica indeparteaza impuritatile ramase dupa CURATIRE, tonifica si revigoreaza tenul. Pentru tipurile de ten GRAS sau COMBINAT, lotiunea tonica se numeste astringenta, iar pentru tipurile de ten USCAT sau NORMAL, lotiunea tonica se numeste toner.

Cum trebuie facuta ?

Aplicati produsul cu un disc de bumbac pornind de pe gat catre frunte cu un masaj delicat, evitand zona din jurul ochilor.

Ce rezultate se obtin ?

Sunt indepartate orice impuritati ramase pe ten dupa curatire. Se micsoreaza porii si se stimuleaza circulatia sangelui.


PASUL 3 – HIDRATAREA

Ce inseamna HIDRATAREA ?
Lotiunea sau crema hidratanta ajuta pielea sa-si mentina nivelul optim de hidratare dupa CURATIRE si TONIFIERE. In acelasi timp ofera pielii protectie impotriva factorilor de mediu si constituie baza pentru machiaj.

Cum trebuie aplicata crema sau lotiunea hidratanta ?

Aplicati produsul cu varfurile degetelor in puncte pe gat, pe barbie, pe pometi si frunte si apoi masati delicat cu miscari circulare ascendente.

Ce rezultate se obtin ?

1. Protectie impotriva factorilor nocivi din mediu
2. Efect antirid sau regenerator
3. Se imbunatateste textura pielii
4. Reface nivelul optim de hidratare la tenurile USCAT sau NORMAL
5. Echilibreaza excesul de sebum la tenurile GRAS sau COMBINAT
6. Marea majoritate a cremelor si lotiunilor au ca si caracteristica de baza Filtrul de Protectie Solara (SPF)

Comentarii