Gama Nail Experts

1. Balsam pentru unghii - cu vitamina E
Balsam delicat pentru ingrijirea zilnica a unghiilor si cuticulelor. Datorita vitaminei E, le hidrateaza si le confera un aspect sanatos. Unghiile sunt mai tari, in timp ce cuticulele sunt catifelate. Poate fi folosit chiar daca pe unghii este aplicat lac de unghii.

2. Tratament pentru cuticule Mira Complex
Inmoaie cuticulele aspre, crapate si uscate in numai o saptamana datorita continutului de alfahidroxiacizi (AHA). Previne cresterea cuticulelor, hranind unghiile cu vitamina E si hidratandu-le cu extract din aloe. Contine complexul Biovite.

3. Intaritor pentru unghii

O solutie speciala care indeplineste 4 functii: intaritor de unghii, balsam, pelicula initiala de protectie si pelicula de protectie pentru lacul de unghii. Formula bazata pe compusi de titaniu confera unghiilor protectie si rezistenta. Imbunatateste aspectul lacului de unghii aplicat si confera un aspect final stralucitor. Contine complexul Biovite.

4. Lichid pentru prevenirea exfolierii si craparii unghiilor

Un preparat hidratant sub forma unui lac de unghii transparent. Intareste unghiile exfoliate si crapate.Folosit regulat, previne eficient exfolierea unghiilor. Contine Keravite.

5. Luciu de unghii, cu uscare rapida

Acopera unghiile cu un strat protector care intareste, protejeaza si confera un aspect sanatos unghiilor. Se usuca in aproximativ 60 de secunde. Datorita lui, lacul de unghii persista mai mult timp pe unghii si nu se cojeste. Protejeaza manichiura.

6. Lichid cu matase pentru tratamentul unghiilor

Intareste instantaneu unghiile si le confera rezistenta datorita fibrelor de matase pe care le contine. Previne ruperea si exfolierea unghiilor. Acopera unghiile cu un strat transparent stralucitor, de aceea poate fi purtat si singur.


7. Ulei pentru tratamentul unghiilor
Ulei hranitor cu formula pe baza de alfahidroxiacizi. Reface nivelul optim de hidratare a unghiilor in numai 7 zile de tratament. In plus, intareste unghiile datorita continutului de praf de diamante. Contine Keravite. Se aplica de 1-2 ori pe zi, eliminandu-se in acest timp folosirea lacului de unghii.

8. Lichid de curatare a lacului de unghii

O formula fara acetona care indeparteaza eficient si delicat lacul de unghii. Hraneste unghiile, le parfumeaza discret si nu le usuca. Contine Keravite.

9. Set manichiura frantuzeasca

Un set practic si usor de folosit pentru a va face manichiura acasa. Contine: lac alb pentru unghii, lac bej pentru unghii si 30 de benzi protectoare.


Mod de utilizare:
- aplicati cate o banda protectoare pe fiecare unghie, lasand libere varfurile unghiilor
- aplicati lacul alb pentru unghii pe varfurile unghiilor si asteptati sa se usuce
- indepartati benzile protectoare
-aplicati lacul bej pentru unghii pe toata suprafata unghiilor

10. Pila de unghii Nail Experts

Pila de unghii practica, cu 4 suprafete: albastru inchis - pentru a scurta unghiile, roz - pentru a da forma unghiilor, albastru deschis - pentru a nivela suprafata unghiilor si gri - pentru a conferi luciu unghiilor.

Comentarii