Gama Avon Solutions de produse de ingrijire a tenului

S-a constatat ca majoritatea femeilor prefera segmentarea produselor de ingrijire a tenului in functie de tipul de ten. Pornind de la aceasta idee, Avon a relansat binecunosuta si indragita gama Avon de ingrijire a tenului sub denumirea de Avon Solutions

Dupa cum este sugerat chiar prin insasi denumirea ei, gama Avon Solutions ofera solutii - produse specifice fiecarui tip de ten, in functie de problemele cu care acesta se confrunta. Noul design al gamei faciliteaza alegerea produselor potrivite fiecaruia – in functie de tipul de ten, produsele au ambalaje intr-o anumita culoare.

Ten matur (ambalaj de culoare grena)• Lotiune regeneratoare de noapte

POZITIONARE

In tratament cosmetic revolutionar, care hraneste pielea pe durata noptii, cand are loc procesul natural de refacere a pielii. Sustine procesul de refacere a pielii deteriorate de influenta unor factori precum razele UV, poluarea, aerul conditionat.Este perechea de "noapte" a serului cu efect imediat.

BENEFICII

Revitalizeaza pielea pe durata noptii (neutralizeaza radicalii liberi)
Re-hidrateaza pielea (stimuleaza procesul natural de aparare al organismului)
Reconforteaza pielea


FORMULA:
- Lipozomi ai vitaminelor A, C, E si betacarotenvitamina A 
- imbunatateste starea generala a pieliivitamina C 
- lupta impotriva radicalilor liberivitamina E si betacaroten 
- actioneaza impreuna pentru a neutraliza efectele negative ale radicalilor liberi
- Acid hialuronic 
- puternic hidratant, revitalizeaza pielea, aceasta devenind moale, neteda si supla reduce liniile fine si ridurile, pielea capatand un aspect tanar si sanatos
- Beta-glucan 
- re-energizeaza si stimuleaza sistemul de aparare al pielii
• Crema hidratanta de zi Accolade SPF 15- Crema hidratanta si hranitoare ce furnizeaza tenului matur ingrijirea zilnica necesara. Vitaminele si acidul hialuronic hidrateaza intens pielea, aceasta devenind mai elastica si mai supla. Contine colagen si elastina esentiale pentru reinnoirea celulara, pentru restructurarea pielii, fiind responsabile pentru aspectul ei tanar. 

Dupa tratamentul cu aceasta crema starea generala a pielii este vizibil imbunatatita, crema stimuland producerea de colagen si elastina. Este perfecta ca baza de machiaj. Contine factor de protectie solara 15 si este recomandata persoanelor cu varsta peste 40 de ani.
• Crema hidratanta de noapte Accolade- Crema hidratanta si hranitoare ce furnizeaza tenului matur ingrijirea necesara pe timpul noptii. Contine colagen si elastina esentiale pentru reinnoirea celulara, un complex de vitamine cuprinse in lipozomii ASC II, acid hialuronic puternic hidratant si alte substante active ce sustin restructurarea pielii si sunt responsabile pentru aspectul ei tanar.
Ten normal/uscat (ambalaj de culoare albastra)

• Crema hidratanta de zi Bio6- asigura o hidratare intensa si de durata, catifeleaza si imbunatateste capacitatea de rezistenta a pielii. Stimuleaza procesul enzimatic, prevenind deteriorarea texturii pielii. Contine factor de protectie solara 15.

• Crema hidratanta de noapte Bio6
- este o crema emolienta concentrata, foarte bogata in substante nutritive, ce sustine procesul natural de regenerare a pielii din timpul noptii. Are actiune hidratanta si tonifianta. Diminueaza aparitia liniilor fine si a ridurilor si catifeleaza pielea. Folosita regulat, pielea devine mai ferma si mai supla. Completeaza crema hidratanta de zi Bio6.
• Crema hidratanta pentru ochi Bio6- formula cremei asigura o hidratare profunda a pielii din jurul ochilor. Reduce ridurile, iar pielea devine mai ferma si mai supla. Se foloseste dimineata si seara.
• Crema demachianta hidratanta- formula delicata de curatire pentru pielea fetei si a gatului. Indeparteaza machiajul si impuritatile, hidratand in acelasi timp pielea. Contine nalba, galbenele si extract de dud precum si lipozomi cu vitaminele A, C, E si betacaroten.

• Lotiune tonica fara alcool- lotiune tonica delicata pentru curatarea pielii fetei si a gatului. Formula hidratanta si neiritanta. Contine galbenele, liliac, extract de dud si lipozomi cu proprietati antioxidante.


Ten mixt/gras (ambalaj de culoare verde)
• Gel de curatare, purificator- gel spumant ce curata fardul si impuritatile, fara a afecta echilibrul natural al pielii. Contine extracte de dud si de cretusca precum si antioxidanti (vitaminele A, C, E si betacaroten)
• Lotiune tonica cu alcool- contine agenti absorbanti de grasimi pentru a reduce luciul pielii. Inlatura excesul de sebum si eventualele impuritati ramase dupa curatire. Micsoreaza dimensiunea porilor. Contine extracte de dud si de iedera, lipozomi cu antioxidanti (vitaminele A, C, E si betacaroten). Se recomanda agitarea lotiunii inainte de folosire.

• Demachiant pentru reducerea porilor

• Masca pentru reducerea porilor- indeparteaza excesul de sebum, reimprospateaza si matuieste pielea. Contine witchhazel, amidon de orez, vitaminele B6 si H.

• Lotiune hidratanta pentru reducerea porilor- are la baza un sistem exclusiv de hidratare care asigura tenului gras cantitatea necesara de apa pentru a mentine un nivel optim de hidratare al pielii. Contine microparticule spongioase care absorb excesul de sebum prevenind astfel aspectul lucios al pielii. Se recomanda utilizarea lotiunii atat dimineata cat si seara.
Toate tipurile de ten (ambalaj de culoarea piersicii)• Crema hidratanta cu vitamine si minerale SPF 15- Crema hidratanta ce contine un amestec unic de vitamine care confera pielii doza zilnica necesara de vitamine esentiale: vitaminele A, B complex, C, E si H, precum si minerale si acid folic. Fortifica, reechilibreaza si energizeaza pielea si ii reface in acelasi timp echilibrul de hidratare. 


In plus, readuce pielii substantele hranitoare pierdute. Cu aceasta doza zilnica de vitamine, pielea devine mai neteda, mai moale si cu un aspect mai tanar.

• Crema hranitoare de noapte- Hraneste intens pielea in timpul somnului, datorita extractului de smochina, bogat in vitamine , minerale si calciu. Ingredientele naturale hidrateaza pielea si o revitalizeaza in timpul noptii. Este potrivita oricarui tip de ten si este recomandata persoanelor cu varsta peste 20 de ani.

• Gel cu lipozomi pentru ochi- Gel calmant pentru regiunile delicate din jurul ochilor ce ajuta efectiv la reducerea pungilor de sub ochi, catifeleaza si confera fermitate pielii. O formula exceptionala ce contine lipozomi cu vitaminele A, C, E si beta-caroten, extract de hamamelis si vitamina K care intareste vasele de sange. Estompeaza cearcanele formate din cauza oboselii.

• Crema hidratanta cu vitamina E- Crema hidratanta usoara, care contine lipozomi cu vitamina E. De asemenea, protejeaza pielea impotriva actiunii radicalilor liberi, folosindu-se de proprietatile antioxidante ale vitaminei E. Potrivita pentru toate tipurile de ten. Se recomanda utilizarea atat dimineata cat si seara.

Ten cu probleme (ambalaj de culoare gri)
• Crema hidratanta reconfortanta pe baza de plante• Crema hidratanta revitalizanta• Ser cu efect imediat• Crema abraziva• Crema tratament pentru cearcane• Masca racoroasa puternic hidratanta• Masca calda pentru curatare intensa


Formula produselor hidratante din subgama Bio6 (Crema hidratanta de noapte, Crema hidratanta de zi, Crema hidratanta pentru ochi) are la baza o tehnologia revolutionara. 


Tehnologia Bio6 are la baza trei ingrediente ce confera fermitate pielii (eucalipt, cimbru, lupin) si trei antioxidanti (vitaminele C, E si extract de argintica). In acest fel pielea este protejata de factorii nocivi, impiedicandu-se deterioarea barierei lipidice. Complexul de hidratare Bio6 contine ingrediente puternic hidratante, cum ar fi uleiul de soia. Acestea intaresc bariera lipidica a pielii, stimuland sinteza ceramidelor si prevenind deshidratarea pielii.

Comentarii