Gama Avon Bronze

Nu e niciodata prea devreme sa te pregatesti de plaja. Avon iti vine de pe acum in intampinare cu o gama completa de produse pentru un bronz frumos, rezistent si sanatos.

Mai mult decat atat, ne asiguram ca nevoile tale sa fie pe deplin satisfacute, asa ca poti alege dintre diferitele variante (lotiune, spray, ulei) pentru a o gasi pe aceea care ti se potriveste cel mai bine. Iar produsele noastre au grad diferit de protectie solara, astfel incat pielea ta va fi pe deplin protejata.

Deasemenea, cu siguranta vei fi incantata de gama noastra anti-imbatranire, ce actioneaza impotriva radicalilor liberi si fortifica bariera de lipide din piele, prevenind astfel aparitia ridurilor. Nu am uitat la acest capitol nici buzele, pentru care am creat un balsam special pe care cu siguranta il vei indragi!

Si pentru ca la Avon ne gandim la toate, am creat si o gama speciala pentru copii, cu ambalaj atragator, astfel incat toata familia sa se poata bucura de razele soarelui.

Iar daca nu ai timp sa mergi la plaja sau pur si simplu vrei mai mult, avem pentru tine o gama completa de autobronzante ( pentru fata si corp), precum si lotiuni pentru accentuarea nuantei bronzului.



VARA ACEASTA, AVON VINE CU TINE LA PLAJA!

Comentarii