Gama Avon Body

Cellu–Sculpt Anticellulite Slimming Treatment – Gel anticelulitic
Un gel crema delicat, care se absoarbe repede in piele si are rezultate imediate. Reduce celulita si confera corpului un aspect suplu. Hidrateaza intens pielea, ii confera fermitate si ii imbunatateste textura.

Contine:
• Gingseng, amestec de plante medicinale chinezesti (chaiu, perilla), carnitina, iedera, cofeina, gingko biloba, mirt.

Cum actioneaza:
• Formula bogata in ingrediente naturale care reduce stratul de grasime format sub piele, accelerand arderea grasimilor si stimuland circulatia sanguina. Ajuta de asemenea la eliminarea surplusului de apa din organism, rezultatul fiind dezintoxicarea pielii.

Totally Even Firming Skin Tone Lotion – Lotiune tonifianta de corp
Lotiune de corp deosebita, ce are la baza un complex de ingrediente naturale. Confera fermitate pielii si ii reface tonusul. Utilizata regulat, uniformizeaza culoarea pielii, estompand eventualele pete de culoare de pe piele. Hidrateaza si catifeleaza pielea, aceasta ramanand usor parfumata.

In Shape Bust Gel – Gel contur pentru bust
Gel cu o formula speciala cu vitamine, acizi de fructe, precum si un complex de plante selectate special pentru imbunatatirea conditiei zonei bustului si a decolteului: gingseng, albastrea, salvie, iedera, alge, arnica si tei. Stimuleaza regenerarea celulelor, conferind fermitate pielii din zona bustului.

Smooth Surface Exfoliating Gel Cleanser – Gel de dus exfoliant
Gel puternic spumant, ce contine particule fine din alge marine. Are actiune tripla: in paralel cu procesul de curatire are loc un proces delicat de exfoliere si hidratare. Aceasta formula speciala 3 in 1, bogata in extracte naturale de plante, confera pielii un aspect curat, proaspat si catifelat.

Re-fine Strech Mark Smoother – Gel tratament pentru vergeturi
O crema-gel bogata care diminueaza vergeturile si previne aparitia altora noi. Reface textura pielii si ii confera elasticitate. Contine un complex de extract din alge marine cu proprietati de hidratare.

Comentarii