Crema Retroactiva ANEW - Oda tineretii

Crema Retroactiva Anew este un tratament hidratant avand la baza o tehnologie revolutionara patentata Avon care incetineste aparitia semnelor de imbatranire a pielii, conferindu-i acesteia un aspect sanatos. Tehnologia Rejuvi-Cell ajuta crema sa actioneze in profunzime si mai ales asupra celulelor imbatranite.

Tehnologia Rejuvi-Cell ajuta celulele imbatranite sa comunice intre ele si deci sa se comporte ca si celulele mai tinere. Imediat dupa utilizarea acestei creme pielea capata un aspect sanatos si tanar. Dupa numai 7 zile de la inceperea utilizarii, pielea va incepe sa se comporte ca o piele tanara si deci va si arata ca aceasta. Utilizarea zilnica a cremei va incetinii procesul de aparitie a semnelor de imbatranire a pielii si atunci pielea va ajunge sa nu-si mai arate adevarata varsta.

Cum ar trebui sa utilizati crema Retroactiva Anew?
Aplicati crema cu miscari delicate pornind de pe gat si continuind inspre frunte, evitand zona ochilor. Aplicarea trebuie facuta atat dimineata cat si seara, chiar si insotita de un alt produs hidratant sau de tratament Anew.

Dimineata, dupa aplicarea cremei Retroactive Anew, poate fi aplicata si o alta crema care contine SPF sau de un fond de ten care asigura si protectie solara.

Crema Retroactiva Anew are atat efect reparator cat si efect preventiv. Este perfecta pentru o persoana tanara care doreste sa previna aparitia semnelor de imbatranire a pielii, dar si pentru o persoana mai in varsta care doreste sa estompeze semnele de imbatranire a pielii deja existente.


Crema Retroactiva Anew poate fi folosita la orice persoana indiferent de varsta si de tipul de ten.

Comentarii