ANEW Ultimate - Tineretea este mai pretioasa si decat aurul


Anew Ultimate - noua descoperire a laboratoarelor Avon, ce are la baza o tehnologie de varf in combaterea maturizarii timpurii a tenului.

Complexul Ultimate Fusion patentat de Avon, sta la baza celor doua creme Anew Ultimate si are in compozitie un amestec de aur, cupru si magneziu la care se adauga vitamina C si extracte naturale de soia, seminte de floarea soarelui si arbore de unt.

Ultimate Transforming Cream - Crema Anew Ultimate

Dupa 8 saptamani de utilizare zilnica, de doua ori pe zi, se pot observa imbunatatiri extraordinare ale aspectului tenului:

- Dupa o saptamana…100% imbunatatire a texturii80% imbunatatire a tonusului77% imbunatatire a aspectului tenului in zonele cu linii fine si riduri.

Dupa o utilizare regulata s-a observat ca:- pielea capata un aspect sanatos- pielea isi imbunatateste elasticitatea, culoarea si luminozitatea

Ultimate Eye Cream - Crema de ochi Anew Ultimate

Dupa numai 7 zile de utilizare se poate observa o intinerire a pielei din jurul ochilor:- se estompeaza ridurile din jurul ochilor- se imbunatateste fermitatea pielii- se reduc vizibil pungile de sub ochi- se imbunatateste textura pielii, aceasta fiind mai putin fragil


Comentarii