Crema Anew Clinical

Crema pentru atenuarea liniilor fine si a ridurilor–ANEW CLINICAL-eficienta ca o injectare cu colagen

Nu degeaba se spune ca femeia e femeie abia la treizeci de ani. Trecute de treizeci de ani, avem mai putine complexe, avem mai multa incredere in noi, suntem mai puternice, mai spirituale, iar cele cateva riduri aparute ne accentueaza expresivitatea. Experienta de viata si implinirile ne dau acea stralucire matura, la care nici nu visam in adolescenta si pe care abia o intuim la 25 de ani. Dar sa nu uitam ca timpul care trece lasa urme si daca doua, trei riduri ne sporesc farmecul, mai multe riduri n-au absolut nici un haz. 


Asadar, pentru a ne pastra frumusetea de la treizeci de ani trebuie sa fim atente si sa dam o mana de ajutor Mamei Natura. In lupta cu ridurile, unele femei ar incerca orice, chirurgie estetica, injectii cu colagen... durere, ace... Dumneavoastra, daca aveti peste 35 de ani, puteti incerca acum ANEW CLINICAL, noua crema antirid, care este la fel de eficienta ca o injectare cu colagen, dar mult mai sigura si nedureroasa.

ANEW CLINICAL are o formula revolutionara, fara precedent, care garanteaza rezultate vizibile, intr-un timp foarte scurt. Detine deja 4 brevete in Statele Unite si toate femeile care au testat-o au afirmat ca este cea mai buna crema antirid pe care au folosit-o vreodata. 


ANEW CLINICAL nu estompeaza doar ridurile, reconstruieste structura pielii de la interior la exterior. Noua crema antirid are la baza tehnologia Derma-3X, prima tehnologie Avon care stimuleaza celulele pielii sa produca toate cele trei componente raspunzatoare de aspectul tanar si sanatos al pielii: colagenul, elastina si hidroproteinele.

Procesul de regenerare a pielii este sustinut de un complex de ingrediente in care sunt incluse: lucerna, graul, rodia, laptele de nuca de cocos, chimenul dulce, marul, morcovul, frunzele de maslin precum si doua substante de laborator: oxiacidul si acidul glicolic.

ANEW CLINICAL
patrunde in straturile epidermei, datorita tehnologiei DERMA-3X si cu precizie aproape chirurgicala, la fel de eficienta ca o injectare cu colagen, actioneaza din adancime catre suprafata pielii.

ANEW CLINICAL
recreeaza colagenul, pielea va avea o fundatie mai ferma si mai puternica, reconstruieste elastina, astfel pielea devine mai elastica si regenereaza hidroproteinele, imbunatatind densitatea pielii.

Folositi si dumneavoastra aceasta crema! Cele peste 3000 de teste efectuate in laboratoarele Avon garanteaza ca ANEW CLINICAL
este cea mai buna alegere .

ANEW CLINICAL
este o crema recomandata tenului matur. Se aplica seara pe pielea fetei si a gatului. Rezultatele se vor vedea chiar dupa prima zi:
- peste noapte, liniile fine vor fi estompate
- dupa 3 zile, ridurile incep sa se estompeze
- dupa o saptamana, 67% dintre femeile care au folosit crema, au simtit ca pielea este mult mai elastica
- dupa o folosire constanta, dintre femeile care au testat ANEW CLINICAL


* 97% au observat o vizibila reducere a ridurilor
* 94% au remarcat o imbunatatire a densitatii pielii
* 85% au simtit ca pielea lor este mai ferma
* 87% au dobandit o piele mai elastica

Comentarii