Categorii de parfumuri

PARFUM

Contine cea mai mare concentratie de parfum (15-20% parfum si 80-85% alcool), iar mirosul poate dura pana la 8 ore.Nu este recomandat sa se foloseasca in zone cu atmosfera umeda.

APA DE PARFUM (EDP)

Concentratia de parfum este de circa 12-15%, iar alcoolul se gaseste in combinatie cu apa in concentratie de 85-87%. Mirosul poate dura intre 6 si 8 ore si este foarte puternic cand vremea este rece.

APA DE TOALETA (EDT)

Concentratia de parfum este de circa 5-12%, iar alcoolul se gaseste in combinatie cu apa in concentratie de 88-95%. Mirosul poate dura circa 5-6 ore.


APA DE COLONIE (EDC)

Concentratia de parfum este de circa 2-6%, iar alcoolul se gaseste in combinatie cu apa in cea mai mare concentratie. Mirosul poate dura circa 2-4 ore.

MINI PARFUM

Este o versiune de dimensiune mai mica a parfumului initial, creata pentru a putea fi utilizata pe parcursul zile pentru a reimprospata mirosul parfumului preferat.


PUDRA, LOTIUNE DE CORP PARFUMATA, DEO ROLL--ON

Reprezinta extensia gamei unui parfum si au fost create pentru a ajuta parfumul sa persiste mai mult pe parcursul zilei si in acelasi timp pentru a reduce cantitatea de parfum folosita.

Comentarii