Gama Anew


1. ANEW Clinical - eficienta ca o injectare cu colagen
2.
ANEW Ultimate- Tineretea este mai pretioasa si decat aurul
3.
Crema Retroactiva ANEW - Oda tineretii

4. Retroactive Eye Serum – Ser retroactiv pentru ochi


Este un ser concentrat hidratant care intra foarte usor in piele si care confera imediat un aspect tanar si sanatos zonei din jurul ochilor. Acest ser are la baza tehnologia Rejuvi-Cell care imbunatateste comunicarea intercelulara, ajutand la reducerea liniilor fine si a ridurilor.
INGREDIENTE: Plancton – imbunatateste metabolismul celular Proteine din lapte – hidrateaza si previn deshidratarea pielii Soia si germeni de grau – hranesc si revitalizeaza

5. Anew Biologie+ Skin Optimizer SPF 15 – Crema bioactiva de zi Anew
Este o crema usoara care previne maturizarea tenului si care hidrateaza si revitalizeaza pielea. Se bazeaza pe un complex special natural de componente active: rodie, samburi de strugure, neem, danseng si rozmarin. Crema ajuta la estomparea liniilor fine si a ridurilor, ajuta procesul natural de exfoliere a pielii fara a folosi alfahidroxiacizi si stimuleaza producerea de colagen si elastina care conditioneaza aspectul general al pielii. Crema bioactiva de zi Anew protejeaza pielea de actiunile nocive ale mediului inconjurator: radicali liberi si radiatii UV. Ingrediente: RODIE – are proprietati antioxidante, racoreste, curata si stimuleaza sinteza colagenului EXTRACT din SAMBURI de STRUGURE – contine polifenoli care intineresc pielea si are proprietati antioxidante, antiinflamatorii si calmante. ROZMARIN – stimuleaza circulatia sangelui si calmeaza iritatiile pielii DANGSENG – planta din Orientul Indepartat cu proprietati energizante si care stimuleaza circulatia sangelui

6. Pure O2 Oxigenating Youth Complex – Complex Anew Oxigen SPF 15


Crema usoara, revigoranta, ce are la baza sistemul Energy-Cell, care accelereaza metabolismul celular. Crema ajuta la indepartarea factorilor nocivi si furnizeaza substante hranitoare vitale pielii. Actioneaza din interior pentru a contracara in mod eficient semnele maturizarii tenului, revigorand pielea. Se recomanda aplicarea cremei mai ales dimineata.

7. Pure O2 Daily Oxygen Facial Cleanser - Gelul de curatare Anew Oxigen

- "Partenerul" ideal pentru Complexul Anew Oxigen Curata intens pielea datorita microparticulelor cu oxigen pe care le contine. Acestea elibereaza oxigen, ce inlatura celulele moarte si impuritatile, curatand porii pielii. Tonifica pielea, pastrandu-i pH-ul natural. Pielea curatata si improspatata respira mai usor, iar procesul de maturizare a acesteia este incetinit.

8. Neo-Retinol Line Plumper SPF 15

– Baton-tratament cu retinol Formula delicata, usor parfumata, ce contine molecula Retinoxy care elibereaza retinolul exact in zonele in care este nevoie. Estompeaza liniile fine si ridurile. Primul tratament sub forma de baton, eficient si potrivit si pentru pielea sensibila. Se aplica in jurul ochilor, a buzelor si pe celelalte zone cu riduri, pentru a estompa ridurile si liniiile fine si pentru a conferi pielii un aspect catifelat si mai tanar. Protejeaza pielea impotriva razelor UV cu ajutorul unui filtru solar 15.

9. Extra Triple Lifting Eye Cream – Crema de ochi Anew Force

Este o crema consistenta destinata zonei delicate din jurul ochilor care ajuta la estomparea liniilor fine si a ridurilor asigurand o hidratare eficienta pe tot parcursul noptii. Cu ajutorul moleculei AVC 10 si a unui complex bio-protector realizeaza un lifting eficient si imbunatateste fermitatea pielii, minimizand pungile de sub ochi. Se utilizeaza in fiecare seara dupa ce in prealabil s-a realizat curatirea in zona din jurul ochilor. Pentru a avea rezultate mai bune in estomparea pungilor de sub ochi, Crema de ochi Anew Force se poate utiliza impreuna cu Crema tratament pentru cearcane (mai intai aplicati Crema tratament pentru cearcane si apoi Crema de ochi Anew Force).

10. Duo Retinol Facial Treatment

- Tratament pentru noapte cu retinol Crema performanta pentru noapte ce are la baza un sistem de furnizare a retinolului in cantitate dubla pentru reducerea imediata si in timp a ridurilor. Vitaminele C si E previn maturizarea tenului. Este recomandata persoanelor peste 30 de ani si tuturor tipurilor de ten.

Comentarii