Avon Life-parfum by Kenzo Takada

Celebrul creator de parfumuri și designer franco-japonez, Kenzo Takada, a început recent o colaborare cu Avon, compania de vânzări directe la nivel global originară din America de nord.

Primul pas în această colaborare îl reprezintă crearea parfumului Avon Life, urmând apoi și o frumoasă colaborare la o linie de accesorii.



Parfumul Avon Life reflectă o simbioză între creativitatea plină de bucurie a creatorului său Kenzo Takada și pasiunea, energia împărțită peste tot în lume de Avon.


Kenzo Takada aduce în Avon arome de calitate, dorind să între pe nișa creată de vânzările MLM la nivel global sub deviza: Cine a spus că frumusețe = scump?





Apa de parfum Avon Life by Kenzo Takada pentru Ea, cod 07294, face parte din categoria floral-lemnoasă. Când testăm acest parfum simțim imediat un echilibru perfect între eleganța irisului, delicatețea nufărului și a violetei. Simți cum te încărca cu energia vieții ce trebuie trăită din plin.

Pentru bărbați Kenzo Takada ne aduce apa de toaletă Avon Life, cod 07377, care face parte din categoria lemnos-aromată.


Când vei simți aromele vibrante ale lemnului de lemn de cedru, frunze de violet și piper negru vei păstra această aromă printre cele preferate.

Aceste două arome vor putea fi comandate la nivel național începând din campania Avon 14/2016.

Deci moto al acestei colaborări este îndemnul “Trăiește viața din plin “. Așa vă sfătuiesc și eu să faceți alături de Avon și Kenzo Takada.

Comentarii