Secretul tenului perfect hidratat

In timpul zilei pielea este expusa la o serie de facturi daunatori, in special vara. Soarele puternic, aerul conditionat din birouri sau poluarea sunt doar cateva exemple de provocari carora tenul trebuie sa le faca fata. Noua gama Anew Hydro Advance protejeaza pielea pe timpul zilei si o hidrateaza intens noaptea.
Crema Anew Hydro Advance nu este o alta crema hidratanta. Este imbogatita cu o tehnologie speciala care pastreaza efectul de hidratare pana la 5 zile*. 
Tehnologia avansata Hydra-Power este construita pe molecule ce retina apa. Acestea penetreaza straturile pielii, asigurand nivelul optim de hidratare a celulelor.
Crema de zi intareste bariera naturala de protectie a pielii impotriva factorilor externi si o protezeaja cu SPF 15, in plus dubleaza instant nivelul de hidratare.
** . Amelioreaza semnele de deshidratare, reoferind tenului confort si aspect luminos. Gelul-crema hidratant Anew Hydro este alegere perfecta dupa o zi lunga. Hidrateaza intens pielea si ajuta la regenerarea ei peste noapte, iar tenul isi recapata aspectul sanatos. Gama de ingijire a tenului este potrivita pentru orice varsta.
“Hidratarea pielii este in stransa legatura cu masura in care pielea poate retine apa in interior. Tenul uscat sufera cel mai mult pentru ca bariera groasa a pielii este aproape absenta. Insa incidenta deshidratarii la tenul mixt/gras este mai mare decat cea in cazul tenului uscat pentru ca avem tendinta de a confunda hidratarea cu sebumul. Trebuie sa intervenim din exterior cu produse de hidratare adaptate fiecarui tip de ten. 

Cu doua tipuri de formule, gama Anew Hydro-Advance ajuta tenul sa isi recapete aspectul sanatos, mentinand pielea hidratata pentru o perioada indelungata si oferind senzatia de confort de care te vei bucura intreaga zi” Ioana Simian, medic dermatolog si specialist Avon.
* Rezultat bazat pe studiu clinic desfasurat pe o perioada de 10 zile la care au participat 26 de persoane.
** Rezultat bazat pe studiu clinic desfasurat pe o perioada de 8 ore la care au participat 30 de persoane.

Comentarii