Tu stii sa iti ingrijesti corect tenul? Avon are solutiile unui chip mereu tanar!

In Romania, doar o femeie din cinci utilizeaza produse pentru ingrijirea tenului de 2 ori pe saptamana, in timp ce 15% dintre reprezentantele sexului frumos apeleaza la creme si tratamente doar cand tenul lor incepe sa sufere. 



Tu stii sa iti ingrijesti corect tenul? Avon are solutiile unui chip mereu tanar!Jumatate din romance isi aleg cosmeticele menite sa le mentina tinere si frumoase pe baza recomandarilor cunostintelor, si nu ale medicului. Avon a descoperit ca femeile din tara noastra nu stiu cum sa iti pastreze lookul mereu tanar, insa are solutiile necesare implinirii acestui deziderat: gama Anew, care sterge anii pe de chipul tau!



Informeaza-te si investeste in frumusetea ta: la fel ca o floare delicata, pielea se usuca si imbatraneste prematur, fara o ingrijire atenta in fiecare zi!

Femeile din Romania au nevoie de consiliere in materie de frumusete

Reputatia romancelor, aceea de a fi unele dintre cele mai frumoase femei din lume, poate sa aiba de suferit, daca populatia feminina nu isi menajeaza atuurile fizice daruite de natura. Un studiu amplu efectuat de Avon in luna aprilie 2013 a descoperit ca femeile din tara noastra nu sunt bine informate cu privire la produsele de care au nevoie in functie de tipul de ten, varsta si problemele specifice.

O informare incorecta conduce si la un ritual de infrumusetare gresit, care se reflecta in micile defecte vizibile pe chipul multora. Din dorinta de a remedia aceasta problema, Avon a cerut ajutorul medicului dermatolog Oana Spanu, cu care formeaza un parteneriat de informare si distribuire de solutii specifice femeilor cu adevarat preocupate de frumusetea si tineretea lor.

Studiul amintit a descoperit ca cele mai folosite produse de ingrijire folosite de catre romance sunt demachiantul si crema de zi, cu toate ca specialistii formuleaza "strictul necesar" astfel:

"85% dintre medicii dermatologi sunt de acord ca un regim zilnic eficient impotriva ridurilor include un demachiant, o crema de zi cu SPF, o crema de noapte si o crema sau un tratament pentru ochi", se arata intr-un studiu clinic supravegheat de dermatolog, la care au participat 201 persoane.

Alte exemple de "asa nu", descoperite de Avon in cadrul studiului, sunt acelea ca:


- doar 1 din 4 romance considera important sfatul medicului specialist in alegerea produselor de ingrijire a tenului;
- 50% dintre femei aleg cosmeticele aleatoriu, dupa experienta personala si sfaturi neavizate;
- 20% dintre femei nu au niciun criteriu in alegerea cosmeticelor pentru ten;
- 60% dintre femei folosesc crema antirid doar daca observa ca tenul lor are nevoie de ingrijire suplimentara;

Ce iti recomanda Avon si medicul specialist

Pentru a se asigura ca tu nu faci parte din categoria femeilor dezinformate cu privire la necesitatile tenului propriu, Avon si medicul specialist Dr. Oana Spanu iti recomanda sa imbratisezi cu incredere un ritual zilnic de ingrijire corect si eficient. In acest sens, fa o vizita la medic si afla:

- ce tip de ten ai, prin observarea nivelului de hidratare si a cantitatii de sebum
- ce imperfectiuni prezinta tenul tau
- ce produse ti se potrivesc in functie de varsta, piele, probleme ale dermei
- cum poti sa previi imbatranirea prematura a tenului, prin suplinirea de vitamine, minerale, antioxidanti si lipide

Abia apoi poti sa optezi in mod corect pentru produsele care sa te mentina tanara si frumoasa. Avon iti pune la dispozitie gama Anew, cu produse create prin formule si tehnologii inovatoare!

Anew Aqua Youth (femei de toate varstele)































Gelul-crema Anew Aqua Youth se bazeaza pe tehnologia H2O Power si trateaza probleme comune la orice varsta, precum semnele de oboseala, tendinta de uscare, senzatia de piele care "strange" si liniile fine. In timp ce cremele hidratante obisnuite au efect asupra straturilor superioare ale epidermei, Aqua Youth ajuta celulele sa retina apa si protejeaza tenul de agresiunea factorilor externi.

Anew Vitale (25 de ani +)



























Ai peste 25 de ani si un ten cu aspect tern, afectat de semne de oboseala, riduri fine si pori vizibili? Tehnologia ProEnergy utilizata la conceperea cremei Anew Vitale, care foloseste un amestec de vitamine, antioxidanti si aminoacizi, intareste structura pielii si previne imbatranirea ei prematura. 

85% dintre femeile care au testat produsul, in cadrul unui studiu despre perceptia consumatorului care a durat 8 saptamani, au confirmat ameliorarea semnificativa a semnelor de oboseala de pe fata.

Anew Reversalist (35 de ani +)


































Femeile de peste 35 de ani se confrunta adesea cu pete pigmentare, riduri si pierderea fermitatii pielii, au nevoie de miraculoasa crema Anew Reversalist, care activeaza molecula regeneratoare a celulelor pielii, numita Activin. 80% dintre femeile care au testat produsul au observat o estompare vizibila a ridurilor!

Anew Ultimate (45 de ani +)

























Doamnele si domnisoarele de peste 45 de ani pot arata din nou ca in adolescenta, cu ajutorul cremei Anew Ultimate, pentru tratarea lipsei fermitatii tenului, a pungilor de sub ochi, ridurilor adanci si petelor pigmentare. Utilizarea produsului aduce o serie de beneficii importante, printre care se numara efectul de lifting, elasticitate sporita a pielii, textura catifelata si linii finii ameliorate. 



Anew Platinum (55 de ani +)





























Dupa varsta de 55 de ani, inevitabil pielea gatului se lasa, apar riduri in jurul gurii si riduri de expresie adanci. Tenul se depigmenteaza neuniform si devine extrem de uscat. Solutia salvatoare in acest caz este Anew Platinum, care stimuleaza secretia de paxilina (o proteina care se regaseste in celulele tinere ale pielii), ce poate sa umple ridurile si sa redefineasca contururile faciale. 

Avon te invita sa faci o vizita la medic si sa afli care sunt acele produse din gama Anew, de care tenul tau are nevoie pentru a straluci la orice varsta!

Comentarii