Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

marți, 15 noiembrie 2011

Smiley - Imaginea unui parfum seducator-Perfect Strenght

Alesul este Smiley care a vorbit despre povestea lui cu Avon ce a inceput in luna ianuarie prin competitia muzicala Avon Voices si culmineaza aproape de finele anului cu aceasta colaborare parfumata.

Despre Perfect Strenght, Smiley spune ca este parfumul barbatului puternic, dar romantic, care canta, danseaza, iubeste si se bucura de fiecare moment al vietii.

Perfect Strenght este cea mai noua aroma dedicata barbatilor, un parfum seducator si confortabil cu un efect vibrant asupra femeilor.

Notele sale de ambra, pin, lemn de santal si piper surprind atat latura masculina, cat si cea sensibila a barbatului, facand orice femeie sa se piarda in bratele lui.

Apa de toaleta Perfect Strenght va fi disponibila din luna ianuarie 2012, cu posibilitatea de a fi comandata exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon la pretul de 60.00 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: