ANDREEA RAICU imaginea unui parfum Avon

Noul parfum Avon, Eternal magic, o are ca imagine pe Andreea Raicu. Este prima vedeta autohtona care devine imaginea unui produs Avon la nivel national.
“Parfumul Eternal Magic vorbeste despre delicatetea feminina, despre magia pe care fiecare femeie o poarta in ea. Este o aroma primavaratica, lejera care iti face ziua mai buna”, povesteste Andreea Raicu.
Gradinile cu trandafiri ale printesei de Monaco si gingasia femeilor au ispirat-o pe Ellen Molner sa creeze o aroma in care notele delicate de trandafiri catifelati si irisi invaluiti de vanilie intra in armonie cu acordurile lemnoase fine. Asa a luat nastere apa de toaleta Eternal magic care va fi disponibila din martie 2010.
Vorbind despre colaborarea dintre Andreea Raicu si Avon, Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager a declarat ca “Parfumul a fost primul produs lansat de Avon acum mai bine de un secol; parfumul este cel mai de succes concept pentru Avon Romania; parfumul este primul caruia i-am dedicat privilegiul sustinerii unei vedete locale. Si nu orice parfum, si nu orice vedeta.

Eternal Magic este lansarea noastra principala din primul trimestru al anului 2010, iar Andreea Raicu este cea mai captivanta, incantatoare si memorabila semnatura pe care o puteam asocia acestei lansari.”
Apa de toaleta Eternal magic va fi disponibila din luna martie 2010.


Sursa:http://www.petocuri.ro/fashion-beauty/articol/andreea-raicu-imaginea-unui-parfum-avon.html

Comentarii