Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

Cum să combați celulita eficient? Deja ai încercat orice și ți-ai pierdut speranța? Avem o soluție eficientă pentru tine! Dacă o combini cu o dietă adecvată și câteva minute de exerciții intensive în fiecare zi, îți garantăm un rezultat minunat!
Doar intervenția chirurgicală? Există soluții mai bune în combaterea celulitei!
Mezoterapia anti-celulitică este un tratament pentru persoanele care au încercat deja o mulțime de metode, dar fără rezultat. O practică chirurgii în saloanele cosmetologice. Tratamentul este eficient, deși puțin dureros, astfel, este necesară anestezia. Pielea este înțepată cu un ac la fiecare câțiva centimetri și injectată cu substanțe care ușurează reducerea grăsimii din celule, în timp ce le hrănește și le întărește.
Sună minunat, poate că și tu ai fi recurs la asta, dacă ai fi fost adepta acestor proceduri: nu tolerezi o simplă înțepătură de țânțari, deci, nu mai menționăm multitudinea înțepăturilor de ac. În afară de asta, nu-ți permiți atât de multe cheltuieli, și e nevoie de mai multe ședințe. Oare ar însemna că ești sortită eșecului în lupta cu celulita? Din fericire, nu! Există alte soluții interesante și eficiente care să te ajute să arzi grăsimea celulară de trei ori mai repede decât atunci când folosești cremele pe care le-ai încercat de atâtea ori.
Fără durere, rapid și confortabil!
Avon a creat un produs inspirat de mezoterapie – CelluBreak 5D(0766-6) care reduce aspectul celei mai severe celulite și previne formarea ei. Vei observa rezultate deja după 4 săptămâni, care sunt mai rapide decât după mezoterapie, care ar trebui să se repete de la 3 până la 4 ori la fiecare 10-14 zile. Crema conține complexul anti-celulită Multiactive care acționează la fel ca mezoterapia.

Atac masiv asupra celulitei? Întocmai!
Poți mări eficacitatea cremei folosind dispozitivul pentru masaj pentru a ameliora elasticitatea pielii și a o face mai fermă. Se recomandă masaj chiar după intervenția chirurgicală! Poți folosi dispozitivul pentru masaj în duș sau pe pielea uscată.
Apect suplu în 4 saptămâni
Dacă scopul tău este să pari mai suplă și să grăbești efectele, încearcă produsul inspirat de liposucție. Gelul anti-celulitic Avon SolutionsThermal Tone (1063 7) încălzește pielea și accelerează arderea grăsimilor, oferind corpului un aspect mai suplu, piele fermă și celulită redusă. Crema conține complexul avansat Thermaburn cu l-carnitină, un ingredient care stimulează metabolismul celular.
Exersează 15 minute pe zi!
Ai făcut economie de timp și bani folosind minunatele produse anti-celulitice în locul tratamentelor chirurgicale. Foarte bine! Totuși nu există scuze ca să nu practici mersul pe jos 15-20 minute pe zi sau să exersezi acasă. Nici nu încercăm să te convingem să cumperi un abonament la sală, deoarece este eficientă chiar și o doză minimă de exerciții. Dacă dorești mai mult – cu atât mai bine pentru tine! Toată activitatea fizică te va ajuta să întărești minunatele rezultate folosind crema.
Dietă anti-celulitică
Ai grijă de regimul alimentar. Asigură-te că ai incluse în regimul tău zilnic ingrediente care ușurează lupta împotriva celulitei. Dieta ta ar trebui să conțină produse bogate în vitamina C care îmbunătățesc curățarea organismului, fibre – așa ca pâinea din cereale integrale, legume, broccoli și acid lipoic care previne rigidizarea colagenului în piele, sfeclă ce conține licopen stimulând circulația sângelui și prevenind retenția de apă în organism. Adaugă gălbenușuri de ou și boabe de fasole, o bombă adevărată de vitamine, conțin vitaminele A, B, C, D, E, și K, precum și acid folic. Bananele, o sursă bogată de potasiu ușurează circulația sângelui; sparanghelul și curcuma care funcționează similar, merită de asemenea să fie consumate.
Dar mai întâi de toate – consumă apă. Hidratarea adecvată promovează lupta eficientă cu celulita. De data aceasta chiar o s-o faci!

Comentarii