Invata sa ai mai multa incredere in tine cu Anew Reversalist

Anew Reversalist nu este doar una dintre cremele de îngrijire a tenului care promite minuni, este crema care te face mai frumoasă şi te ajută să o conştientizezi şi tu!





După o anumită vârstă femeile încep să se simtă mai frustrate, mai nesigure din cauza semnelor pe care trecerea timpului le lasă pe tenul lor. Pe măsură ce înaintăm în vârstă avem tot mai multă nevoie de confirmare a frumuseţii şi a iubirii celor dragi, iar cel mai la îndemână instrument pentru asta este complimentul. Ce putere magică au, astfel, câteva cuvinte simple, dar atent alese şi ce păcat că prea puţini dintre partenerii noştri au abilitatea de a le alege pe cele corecte!

Anew Reversalist, noua gamă Avon pentru îngrijirea tenului 35+, vine în ajutorul nostru în două moduri absolut surprinzătoare: ne ajută să atenuăm semnele pe care timpul le lasă inevitabil pe tenul nostru şi îi ajută pe bărbaţi să evite complimentele... catastrofă.
Gama Anew Reversalist este compusă din 3 produse destinate unor  probleme specifice:
  • crema de noapte Complete Renewal, 
  • crema de zi SPF 25 Complete Renewal 
  • crema pentru pielea din jurul ochilor Complete Renewal 

care, folosite împreună au un efect de regenerare a tenului vizibil într-o săptămână. Efectul a fost confirmat de 93% dintre femeile care au testat produsul.
Cremele folosesc tehnologia TRI-ELASTINEX, care conferă reînnoire completă la nivel celular prin: REÎNNOIREA celulelor pielii, REGENERAREA proteinelor din epidermă, RECONSTRUCŢIA şi întărirea legăturilor dintre straturile pielii. 
Şi dacă e să ne luăm după atitudinea plină de incredere în sine şi cuceritoare a Loredanei, imaginea noii game de îngrijire a tenului 35+, aş spune că Anew Reversalist şi-a făcut treaba excelent!

Comentarii