Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic!

Demachierea e baza... unui machiaj frumos! Noi toate căutăm produsul care ne-ar face acest proces cel mai eficient posibil. Ai încercat vreodată un ulei de curățare magic? Da, adevărat! Uleiurile fac curățarea facială mult mai bună decât produsele cosmetice pe bază de apă! Această tendință recentă provine din Asia și va ușura îngrijirea zilnică a tenului.

Uleiul de curățare – o tradiție de veacuri și un principiu chimic simplu!

Crezi că-i ciudat? Ulei pentru curățare - sună imposibil la prima impresie. E gras și lasă aspect uleios pe ten, va lăsa urme de machiaj și va fi nevoie să te demachiezi din nou. Dar de acum încolo – scapă de îndoieli! Ai încredere în experiența de lungă durată a femeilor asiatice.

Femeile din Orient au descoperit de mult că plantele uleioase înlătură produsele cosmetice grele și uleioase folosite pentru machiajul persistent mult mai bine ca apa! Această experiență se explică foarte ușor printr-un principiu chimic simplu. Substanțele similare se diluează unele pe altele! Astfel, excesul de sebum gras și produsele cosmetice colorate bazate pe uleiuri și siliconi se vor dilua perfect.





Cum funcționează uleiul de curățare?



Tenul tău va deveni catifelat, luminos, perfect curat și mai mult, uleiul nu lasă urme grase; eliberează porii fără necesitatea de exfoliere sau spălare și clătire multiplă. Înlătură ușor mascara rezistentă la apă sau fondul de ten persistent. 

Cum funcționează?

Aplică doar un strat subțire de Ulei Avon True pe pielea uscată și masează-l. Apoi, aplică apă caldă, care va transforma uleiul în lapte demachiant, și masează delicat, clătește restul de machiaj cu apă. E plăcut și foarte eficient! Și mai mult, ai înlăturat dintr-odată toate impuritățile și machiajul! Uleiul de curățare – pentru toate tipurile de ten!

Uleiul este foarte ușor – se potrivește și tenului sensibil predispus la iritații. Produsul nu conține parabeni sau ftalați, asftel femeile care suferă de alergii ale tenului îl pot folosi. Și ce dacă ai tenul gras? Va trebui să folosești și mai mult ulei, fiind eficient în înlăturarea grăsimii și nu usucă tenul. Și tenul dehidratat este un mediu propice pentru apariția coșurilor și punctelor negre, deoarece reglează uscarea prin secretarea excesivă a sebumului. Uleiul te va ajuta să reglezi acest proces, și va ajuta la hidratarea adecvată a pielii. Toate uleiurile înlătură grăsimea de pe față?

Dacă uleiul diluează grăsimea, e posibil să folosești uleiul simplu pe care-l ai acasă? Dacă ai crezut asta, venim cu o explicație – nu! Uleiurile de curățare provenite din extracte de plante natural concentrate au o textură ușoară. Ele curăță tenul și astfel, permit altor produse cosmetice să acționeze și să pătrundă straturile mai profunde ale epidermei. Astfel de uleiuri sunt compuse cu grijă, utilizarea lor în proporții admisibile e cheia succesului!




Uleiul facial Magical Avon True conține complexe de semințe de marula, babassu, cafea verde, in și fructul pasiunii. O astfel de compoziție garantează hidratarea perfectă și acțiunea de fermitate. Îmbunătățește fermitatea pielii și previne îmbătrânirea ei. În plus, unul din ingredientele principale este vitamina E. Trage foloase din puterea naturii și înțelepciunea Orientului!

Comentarii