Cum să îți alegi mascara perfectă?

Visezi la genele de pe coperta revistelor? Voluminoase, ridicate și curbate? Poți obține asta foarte ușor chiar dacă-i greu de crezut! Și aceasta fără a vizita cosmetologul pentru tratamente costisitoare și invazive.

Mascara pe bază de SMART-FIBRE asigură volum și densitate genelor tale. Ea umple golurile dintre gene, creând un aspect instant mai plin al acestora. Peria în formă de migdală ridică genele de la rădăcină și intensifică densitatea lor. Mascara e rezistentă la apă și la praf și poate fi folosită oricând. E perfectă pentru machiajul zilnic la job și petrecere, cât și pentru activitățile preferate, precum sala sau înot. 85% dintre femeile care au încercat pentru prima dată noua mascara au confirmat că le oferă genelor un volum impunător. Încearcă și tu și vezi cât de impunătoare pot deveni genele tale!

Mascara la fel ca rujul, sunt cele mai folosite produse cosmetice. Cum să alegem produsul perfect? Ce ar trebui să știm ca să obținem efectul unor gene fără cusur?


Mascara perfectă evidențiază frumusețea ochilor, nu se întinde și oferă posibilitatea mai multor machiaje în dependență de efectul dorit. Ce contează cel mai mult?

Peria – asta e!

Peria este cea care permite aplicarea corectă a produsului. La ce ar trebui să atragi atenția? În primul rând, contează cel mai mult mărimea periei.

· Prea mare poate fi dificil de utilizat.

· Prea mică poate prelungi inutil procesul de aplicare a mascarei.

· Pentru machiajul zilnic cele mai bune perii sunt cele de dimensiuni medii, dense și cu vârful îngust. Astfel de perii se potrivesc foarte bine pentru toate formele de ochi și oferă un machiaj natural, elegant. Exemplu? Mascara Avon True Color cu o formulă hrănitoare și persistentă.




Avon True Ultra Volume
Dacă vrei să-ți simți genele perfecte și efect de ochi măriți, alege o mascara cu peri separați, sintetici care pot să acopere genele cu precizie. Un astfel de efect îl poți obține cu Mascara Avon SUPERSHOCK Max.
Atenție! Rezultatele sunt impresionante!

Cum să aplici mascara? Tehnica e cea care contează!

Nu contează doar calitatea produsului și tipul periei: este importantă de asemenea modul în care aplici mascara.

· Dacă vrei să obții rezultatul unor gene naturale, aplică mascara pe genele superioare cu o mișcare zig-zag, pornind de la rădăcină spre vârf.

· Plasează oglinda sub linia ochilor, încât să nu-ți murdărești tenul cu mascara, ceea ce ni se întâmplă tuturor – asigură-te că ștergi tenul cu o dischetă din bumbac atunci când finisezi aplicarea mascarei.

· Poți să aplici mascara de mai multe ori, dar asigură-te că nu încarci prea tare genele.

· Dacă încarci prea tare genele, mascara veche îți poate veni în ajutor! Nu vei aplica mascara cu ea, merită mereu să speli și să păstrezi o perie bună. Poți să-ți periezi cu ea genele atunci când ai deja mascara aplicată, astfel făcând-o să se distribuie mai bine.


Rezultatul? Gene separate, alungite și chiar colorate!

Tipuri de mascara cu efecte speciale

Se întâmplă ca mascara clasică să nu fie suficientă. În astfel de momente experimentăm cu culori, cu un strat adițional sau cu mascara cu efecte speciale.

Merită să ții cont de anumite reguli de bază:

· Mascara colorată acționează cel mai bine în ocazii mai puțin formale, atunci când machiajul tău este expresiv și te joci cu stilizarea lui.

· Machiajul clasic arată cel mai bine cu negrul mereu în vogă sau nuanțele posibile de bronz dacă sprâncenele și genele tale au strălucire naturală.

· Dacă ai nevoie de un volum și o densitate cu adevărat impresionantă, încearcă mascara care poate concura cu adevărat cu genele artificiale: Avon True Super SHOCK (gene de 12 ori mai dense!), sau Mark Spectra Lash cu 3 nivele de densitate a genelor.

Comentarii