Exprimă-ți stările cu Eve Duet

Actrița Hollywood Eva Mendes este noua ambasadoare a brandului de parfum care prezintă o aromă radiantă floral-fructată și una senzuală lemnos-florală pentru combinații intrigante infinite.

RADIANTĂ
Apă de parfum Avon Eve Duet
SENZUALĂ


Dacă alegerea garderobei noastre reflectă schimbarea stărilor de spirit în fiecare dimineață, de ce să nu ne exprimăm și printr-o aromă? Cu atât de multe fațete frumoase, intrigante și schimbătoare care creează personalitatea femeii, o singură aromă poate reflecta tot ceea ce suntem. Avon celebrează multidimensionalitatea femeilor contemporane prin lansarea Eve Duet: o aromă dublă simbol. Ambele arome sunt create în armonie perfectă, pentru a fi purtate separat sau împreună ca un parfum cu posibilități infinite. De la o aromă floral-fructată radiantă și vibrantă la o aromă captivantă și senzual florală, Eve Duet te induce într-o călătorie frumoasă experimentală, îngăduind constrastele și contradicțiile femeii.

Pentru a personifica multitudinea de fațete Eve Duet, Avon o introduce pe actrița Eva Mendes fiind ambasadoarea parfumului. Eva e o celebritate talentată și frumoasă cunoscută pe larg pentru multitudinea de roluri pe care le îndeplinește femeia modernă. Pornind de la mamă a doi copii și ajungând la un designer fashion și antreprenoare, Eva îi inspiră pe toți din jurul ei cu personalitatea ei spirituală, curajoasă și sclipitoare.

“Sunt onorată să colaborez cu o companie care a înțeles și a respectat femeile de-a lungul anilor. Îmi place să fiu creativă și să experimentez cu diferite ținute în dependență de starea mea de spirit, astfel încât să pot să mă exprim liber și să-mi celebrez individualitatea printr-un parfum e minunat. Aromele joacă un rol important în viața mea și îmi place să încerc diferite combinații de aromă Senzuală și Radiantă pentru a-mi reflecta diferitele stări”, susține Eva.
“Suntem foarte încântați s-o avem pe Eva ambasadoarea Eve Duet, dat fiind faptul că valorile ei coincid cu Avon. Suntem mândri să colaborăm cu o femeie atât de talentată, inspirată care ne reprezintă cea mai inovativă aromă,” susține Brand Marketing Director Eve - Rebecca Pollard.
O co-creare cu parfumierul IFF Jean-Marc Chaillon, aromele persistente Eve Duet au în mijloc nota care acționează în perfectă armonie împreună – nufăr exotic amazonean, care înflorește doar de 3 ori pe an. Nufărul transformă culoarea și aroma din zori până în amurg pentru a reflecta perfect fațetele schimbătoare ale femeilor, care sunt parte integrală a parfumului Eve Duet. “Am creat ceva unical și frumos pornind de la profundul respect și înțelegerea consumatorilor Avon,” susține Jean-Marc Chaillon.
Radiantă. Florală. Fructată.
Ușoară. Radiantă. Seducătoare.
Note de vârf: Clementină vibrantă, luminoasă, suculentă și floare de măr. O notă evidențiată a coacăzelor negre conferă un aspect ușor și încântător. 
Note de mijloc: În mijlocul acestei arome dăinuie nufărul roz, luminos și transcendent. Combinat cu cea mai fină calitate a iasomiei naturale absolute și bujor, esența florală răspândește frumusețe. 
Note de bază: Căldura ambrei aurii emană strălucire elegantă. Notele lemnoase învăluite în mosc senzual conferă aromei un aspect radiant.
Captivantă. Senzuală. Irezistibilă.
Atractivă. Lemnoasă. Florală.
Note de vârf: Bergamotă dulce și prună sălbatică. Nuanța picantă de piper roz conferă un accent neașteptat de mister provocator. Note de mijloc: Nufărul alb exotic înflorește conferind o notă de seducție. Înconjurat de un buchet de iasomie de noapte, notele de mijloc conferă pasiune misterioasă. 
Note de bază: Pe măsură ce parfumul se deschide, moscul senzual induce o tentație luxuriantă. Esența hipnotică a notelor de patchouli și a lemnului de cacao combină o încercare magnetică a unei atracții irezistibile. Mixează-le împreună pentru o nouă aromă, o nouă tu.

Comentarii