Trucuri de frumusețe pentru fetele lenese

Vrei să arăți bine dar niciodată nu au timp sufficient pentru machiajul cu mai multe produse? Apreciezi simplitatea, confortul și minimalismul? Apelează la cosmetic multifuncționale sau caută căi noi de utilizare a produselor preferate. Am pregătit pentru tine câteva sugestii.
Cosmetice multifuncționale:

Crema BB – produs perfect pentru iubitorii de minimalism. El nivelează tenul, ascunde imperfecțiunile și hrănește pielea. Produsul conține factor de protecție împotriva razelor ultraviolet. Nu ai nevoie de pensulă pentru a-l aplica, folosește mâinile! 
Încearcă crema BB din gama Anew Vitale.
Cremă BB Anew Vitale Visible Perfection SPF 20

Crema BB cu formula noua si imbunatatita, potrivita pentru in:


• uniformizeaza nuanta tenului
• ascunde imperfectiunile
• reduce apartia liniilor fine si a porilor
• reda pielii stralucirea naturala

Cum actioneaza: 
crema BB cu antioxidanti puternici, vitaminele A, E si C are la baza Complexul Perfect Cell. Acesta, imbogatit cu extract de matase, stimuleaza regenerarea celulelor pielii si previne formarea ridurilor si a aspectului neuniform al nuantei tenului.
Mod de folosire: aplica dimineata pe pielea curata si maseaza cu delicatete.
Fard de obraz și illuminator – un cuplu perfect într-un singur produs. El încape în orice trusă de cosmetic și completează setul minim de produse.

2 în 1 fard de obraz cremos și iluminator

2 in 1 fard de obraz si iluminator:
• confera stralucire proaspata obrajilor
• se aplica uniform
• formula rezistenta

Cum actioneaza: 
baton cremos cu dublu capat ofera un aspect luminos si senzatie de piele proaspata si hidratata.

Mod de folosire: aplica fardul de obraz pe pometi si iluminatorul pe zona de deasupra lor.
Creion cu dublu-capăt – e perfect pentru a accentua pleoapele de jos și de sus, dar și sprâncenele la necesitate. Cu ajutorul creionului îngroașă linia de creștere a genelor, dacă nu folosești mascara.
Creion-bronzer – o idee perfecta pentru ochi, buze și conturarea feței. O idee de produs de machiaj smart este Avon Glow stick. 
Cremă pentru ochi duo – un produs cosmetic, care oferă lifting zonei din jurul ochilor și face ridurile mai puțin vizibile. Încearcă Infinite Dual Eye System.
Cremă multifunțională – pentru față, mâini și corp. O băncuță poate înlocui mai multe recipiente cu produs.
Cosmeticele pot mai mult
Set de farduri – mixează și înlocuiește nuanțele dintr-o paletă, alege o culoare dominantă și modifică machiajul cu ajutorul ei. Un produs – o mulțime de idei. 


Pudră – o pudră bună hrănește pielea. Nu folosește doar pentru a corecta machiajul în timpul zilei, dar și are grijă de ten. Încearcă pudra nouă cu effect CC (corectarea culorii). Îți ia doar 10 secunde pentru a o aplica. 
Pudra face rujul mai persistent. Aplică un pic de produs pentru ruj, apoi adaugă încă un strat de culoare, după care mai pune un strat de pudră
Cremă corectoare – maschează imperfecțiunile pielii și servește ca bază pentru farduri de pleoape. Aplică fără pensulă.
Fardul de obraz – poate fi folosit nu doar pentru obraji, dar și în calitate de fard de pleoape. Aplică-l cu grijă, pentru a evita efectul de ochi obosiți. 
Luciu de buze – cel mai universal produs cosmetic pentru buze. Îl poți mixa cu orice ruj și obține nuanțe noi și efecte interesante. În plus el hrănește buzele tale. Aplică un pic de luciu de buze pe buza de jos, pentru a-i oferi volum seducător. 
Folosește illuminator sau perle bronzante pentru gât și mâini pentru un look mai bronzat. Se va potrivi perfect cu o rochie de vară și o aroma senzuală.

Comentarii