Totul despre fondul de ten

Fondul de ten este primul pas catre un machiaj perfect. Te ajuta sa acoperi imperfectiunile, dar nu incarca tenul si ai un look fresh intreaga zi. Iata ce trebuie sa stii a alege ceea ce ti se potriveste.

FONDUL DE TEN SI PUDRA

1. Pentru calmare

Fondul de ten lichid este probabil cel mai folosit. Te ajuta sa acoperi toate imperfectiunile si are effect de durata. Ingredientele cu care este imbogatit precum musetel sau aloe hidrateaza si lasa pielea catifelata.



Alegerea ta: Fond de ten calmant . – in functie de efectul dorit poti alege fond de ten matifiant sau fond de ten iluminator.

Cum actioneaza: Calmeaza pielea si elimina semnele de oboseala datorita extractelor de musetel si aloe, ofera acoperire cu aspect natural, fara efect de “masca”. Vitaminele A si e imbunatatesc aspectul tenului si ii asigura hranire.

Tip de ten: normal sau gras, adecvat pentru pielea sensibila

Acoperire: medie


2. De durata

Daca te asteapta o zi plina, fara timp pentru retusuri, foloseste fondul de ten persistent. Te vei bucura de acoperire impecabila, fara sa iti simti tenul incarcat.




Alegerea ta: AVON Fond de ten persistent Extralasting

Cum actioneaza: Hidrateaza si absoarbe excesul de sebum. Complexul Fresh Wear face ca pigmentii sa se transforme într-un strat protector care asigura rezistența in fata actiunii factorilor externi. Astfel machiajul se menține la fel de proaspăt ca în momentul aplicării. Asigura o acoperire uniforma si o persistenta de pana la 18 ore.* Cu SPF12

Tipul de ten: normal sau gras

Acoperire: medie spre ridicata

* Rezultat bazat pe un studio asupra perceptiei cosumatoruluila care au participat 122 de respondenti


3. Acoperire naturala

Un ten perfect este un vis pentru multa lume. El poate deveni realitate multumita formulelelor inovatoare. Alege nuanta in acord cu tenul tau pentru un aspect natural.



Alegerea ta: Fond de ten SPF15 Ideal Flawless

Cum actioneaza: Tehnologia Avon Invisiblend are la baza pigmenti adaptati nuantei naturale a pielii ce absorb lumina, oferind acoperire perfecta si un aspect impecabil din orice unghi. Tenul capata un aspect frumos si luminos, simtindu-se perfect hidratat. Ofera protective cu SPF 15.

Tip de ten: : pentru toate tipurile de ten

Acoperire: medie spre puternica
4. Proaspat si luminos

Dupa sezonul rece pielea are nevoie de vitamine si ingrediente naturale pentru a-si recapata luminozitatea. Daca vrei un aspect sanatos alege un fond de ten cu o formula usoara si vitamine care sa hraneasca pielea si sa ii redea prospetimea naturala.




Alegerea ta: AVON Fond de ten Bright Start


Cum actioneaza: Formula cu vitamine si ingrediente active inlatura semnele oboselii si ofera pielii un aspect proaspat si luminos. Vitamina C ofera luminozitate si aspect sanatos; colagenul si elastina ofera elasticitate sporita; extractul de frunza de maslin are efect antioxidant. Ingredientele naturale pentru hidratare te ajuta sa obti o piele cu 57%* mai hidratata. Protejeaza cu SPF15.

Tip de ten: pentru toate tipurile de ten

Acoperire: mica spre medie

* Rezultat bazat pe studiu clinic la care au participat 20 de respondenți.

5. Aspect natural


Daca iti verifici des aspectul machiajului cu siguranta ai in poseta o oglinda. Daca impreuna cu oglinda ai si pudra compacta pentru a acoperi micile imperfectiuni, atunci ai tot ce iti trebuie pentru un look perfect.



Alegerea ta: Pudra compacta Ideal Flawless

Cum actioneaza: Formula ajuta la eliminarea aspectului gras al tenului si ascunde imperfectiunile. Tehnologia Avon Invisiblend are la baza pigmenti adaptati nuantei naturale a pielii ce absorb lumina, oferind acoperire perfecta si un aspect impecabil din orice unghi. Pudra compacta fixeaza fondul de ten si finiseaza machiajul.

Tip de ten: pentru toate tipurile de ten

Acoperire: perfecta

CORECTORUL

6. Usor de folosit

Cand ai putin timp la dispozitie pentru machiaj foloseste crema corectoare. Cu formula 2 in 1 nu numai ca iti hidratezi tenul, dar ii si uniformizezi nuanta, datorita pigmentilor. Cea mai buna alegere pentru cele care sunt mereu “pe fuga”.




Alegerea ta: Crema corectoare CC

Cum actioneaza: Formula ușoară, cu grad mare de acoperire, fără acel efect neplăcut ,,de mască" oferă hidratare timp de 24 de ore și asigură protecție cu SPF 20.

7. Ascunde imperfectiunile


Uneori ai nevoie sa actionezi imediat. Cel mai bun produs in acest caz este o crema-pudra care ascunde imperfectiunile si are un grad mare de acoperire. Alege nuanta in functie de nuanta tipului tau de ten.



Alegerea ta: Crema-pudra compacta Ideal Flawless

Cum actioneaza: Formula concentrata acopera cearcanele si imperfectiunile, hidrateaza si protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor, oferind un aspect natural.

8. Ofera luminozitate


Daca ai aplicat déjà fondul de ten, dar anumite zone inca arata semnele oboselii foloseste corectorul. Te va ajuta sa finisezi machiajul, in special in zonele cu ten sensibil.



Alegerea ta: Iluminator Magix Multi-Benefit

Cum actioneaza: Formula lichida, imbogatita cu vitamine, adauga un plus de luminozitate si camufleaza imperfectiunile, oferind un aspect radiant. Pensula cu care este prevazut te ajuta sa aplici produsul cu precizie.

PERLELE

9. Ofera stralucire

In sezonul cald ai senzatia ca fondul de ten incarca pielea. In plus, datorita expunerii la soare tenul are un aspect sanatos si luminos si nu mai ai nevoie de multe produse pentru a obtine un look proaspat. Poti profita de asta si poti folosi perle care sa iti ofere un aspect usor bronzat.



Alege perlele iluminatoare daca vrei sa adaugi un plus de luminozitate pielii si sa evidentiezi trasaturile.


Alege perlele bronzante cu formula cu pigmenti care reflecta lumina pentru a obtine un ten luminous si cu o nuanta delicata de bronz.

Comentarii