Cum alegem rujul rosu?

Rujul roșu este o armă puternică de seducție. Ne face să ne simțim mai senzuale și mai feminine. În ultimii ani, femeile au devenit mult mai îndrăznețe, iar rujul roșu nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate. 


Este important să știm, că buzele roșii niciodată nu își vor face efectul complet fără un machiaj corespunzător. 


Pentru început aplicăm fondul de ten, conturăm sprâncenele, ușor fardăm ochii în nuanțe nude (ori ne limităm doar un rimel negru). Înainte de a aplica rujul, nu uităm să ștergem buzele de fond de ten și să le conturam cu un corector. 


Aplicarea rujului fără creion nu este interzisă, cu excepția cazurilor în care buzele necesită o mărire sau o micșorare vizuală. Dacă este cazul, atunci alegeți creion de nuanța rujului.


La alegerea rujului roșu este necesar să iei în calcul culoarea ochilor și a părului, a pielii si chiar a dinților, asa ca cel mai bun mod de a alege un ruj roșu este să îl aplici pe buze și să te privești atent în oglindă la lumina zilei.


Pielea cu pistrui

Este recomandat rujul roșu cu nuanțe deschise și sidefate. Un ruj roșu-cărămiziu sidefat sau unul ciclamen sunt perfecte pentru tenul tău.


Pielea măslinie

Daca ai tenul măsliniu, poți alege un roșu mai închis, cum ar fi roșul-cărămiziu, prună sau mahon. Pentru un aer puțin mai nonconformist, încearca fucsia sau roșul cireașă.


Pielea albă

Cu cât tenul este mai deschis la culoare, cu atat rujul roșu va ieși mai bine în evidență. Poți opta cu încredere pentru nuanțe intense de roșu, dar și pentru acelea portocalii. Roșul corai, roșul-burgund și vișiniu se potrivesc perfect.




În imagine:


1. Ultra Color, nuanța Lava Love, cod 4698 7

2. Ultra Color Bold, nuanța Red Extreme, cod 3612 9

3. Luxe, nuanța Designer Red, cod 1157 7

4. Ultra Color Indulgence, nuanța Red Tulip, 2796 1

5. Ultra Beauty Stylo, nuanța Eternal Flame, 3878 6

6. Extra Lasting, nuanța Eternal Flame, cod 1293 0

7. Ultra Color Bold, nuanța Color Burst, cod 4085 7

Comentarii