Pregateste-te pentru vara

La sfîrșitul fiecărui an, ne entuziasmăm peste măsură și facem rezoluții de An Nou. O dată însă ce vine anul nou uităm de toale lucrurile care ni le promitem. Suna familiar? Dacă da, atunci este cu siguranță timpul să te trezești motivată.

Fă primul pas!
Secretul de a ajunge undeva, este să faci primul pas."  Mark Twain
Ușor ca bună-ziua, dar dacă vrei să obții rezultate și să schimbi ceva, trebuie să începi cu un prim pas. Poate cauți cea mai apropiată sală de forță în cartierul tău pentru a-ți schimba deprinderile de dietă. Sau poate te-ai simți motivată prin cumpararea unui outfit de sport. Încearcă orice te va aduce mai aproape de realizarea visurilor tale.
Stabilește țeluri de scurtă durată
Unele lucruri pur și simplu nu se întîmplă peste noapte. Dacă este o persoană nerăbdătoare, stabilește niște obiective de scurtă durată care pe parcurs te vor conduce către rezultatele dorite. Dacă vrei sa alergi într-un maraton atunci începe prin a alerga în jurul zonei tale, și încet crește distanța parcursă. Dacă nu poți face 30 de push-upuri la rînd, începe cu 5 și adaugă cîte una zilnic. 

Măsurînd succesul obținut în perioade scurte, îți vei întări satisfacția și îți vei alimenta motivarea. Dacă vrei să vezi rezultate mai departe, ajută-ți pielea cu produsele care îți vor prinde bine în atingerea scopurilor și a siluetei dorite. 
Găsește sportul tau!


Una din cele mai des întilnite greșeli luate la începerea unui regim de sport este alegerea greșită a disciplinei. Cu siguranță, nu ai de unde ști dacă nu încerci, dar, trebuie să faci o analiză înainte de a lua aceste decizii, de exemplu, unde preferi să te antrenezi, acasă sau afară? Preferi să fii singură în timpul activității fizice, sau parte dintr-un grup? Răspunzînd la aceste întrebări îți va fi mai ușor să alegi între o sală de sport sau practicarea de exerciții la tine acasă. 

Cînd îți place ce faci rezultatele se văd mai repede și este mai ușor să-ți menții motivația.
 
Nu ești singură, ai suportul nostru!
Uneori poate să-ți pară că alți oameni au mai multă încredere în abilitățile tale decît tine. Experințele din trecut, stresul, sau grija cotidiană te pot afecta în drumul tau spre visuri. Concentreaza-te pe punctele forte și tratează-ți minusurile ca niște încercări care trebuie depășite, nu ca obstacole. Adoptă motto-ul: Cîteodată cîștigi, cîteodată înveți. În acest fel vei cîștiga încredere în tine și vei atinge obiectivele propuse mai repede. 

Dealtfel mai poți apela și la alte metode de a ridica dispoziția ca procurarea unui nou outfit, parfum, sau a aparatelor de sport. 

Comentarii