Familia de parfumuri Pur Blanca

Parfumul Pur Blanca a apărut în AVON mai bine de 10 ani, evoluând de la forma sa cea mai pură către nuanțe mai sofisticate menținându-și simplitatea. Haideți să le cunoaștem mai îndeaproape și să alegem una care să-ți exprime cel mai bine personalitatea.

Pur Blanca – pur și simplu tu
Primul parfum Pur Blanca exprimă stilul clasic și simplu. Parfumul în sticlă îngustă, transparentă decorată cu flori albe a fost prezentat pentru prima dată în 2003. Creatorul său, Harry Fremont, este si creatorul a zeci de parfumuri celebre, precum parfumul CK One. Notele de vârf ale parfumului sunt ylang-ylang, frezie albă și mentă de apă, cele de mijloc – trandafir alb, bujor și nufăr, în timp ce notele de bază sunt mosc, lemn alb și heliotrop. Această compoziție aerisită din categoria ozonic-florală este plină de transparență și transmite armonie și liniște sufletească.
Pur Blanca Blush – pur și simplu romantică
Puțin mai romantică decât Pur Blanca, Pur Blanca Blush este prezentată într-o sticluță de culoare roz cu motive florale, care adaugă o latură senzuală familiei Pur Blanca, trezind idei și visuri romantice. Compoziția radiantă de acorduri de bergamotă, iederă și coacăze roșii în vârf, în interior are nuferi, trandafiri albi, floare de liliac și bujori, în adieri de mosc, cedru și fructe uscate. Compoziția delicată de note florale și fructate întruchipează femeia tânără care descoperă lumea delicată, fragilă și senzuală a încrederii în sine.
Pur Blanca Elegance – pur și simplu elegantă
Parfumul a fost lansat chiar înainte de Ziua Internațională a Femeii (8 Martie) 2013, și-a făcut apariția într-o sticlă albastră, ornată. Sora elegantă a parfumului Pur Blanca face parte din categoria oriental-fructată conținând fructe de pădure, iasomie și mosc alb. Parfumul este perfect pentru femeile ce preferă florile albe cu nuanțe ușor fructate care lasă o aromă fină și senzuală. Acesta îți permite să fii elegantă și sofisticată fără a depune mult efort.
Pur Blanca Charm – pur și simplu fermecătoare
Mezina familiei este Pur Blanca Charm cu note florale, fructate și de mosc. Buchetul de petale proaspete de lăcrimioară și magnolie se îmbină perfect cu aroma fructelor, conferindu-ți o radiere a frumuseții. Această compoziție exprimă perfect senzualitate subtilă care întruchipează harul femeiesc. Fireasca, frumoasa și fermecătoarea Pur Blanca Charm scoate în evidență esența femeii.

Comentarii