Frumusete scaldata in uleiuri



Visezi la un par frumos si sanatos? Este evident ca trebuie sa cauti metode de ingrijire in sinul naturii pentru acest fapt. Si acolo vei gasi semintele si uleiurile care de ani de zile sunt folosite in culturile de peste tot globul pentru a trata pielea si parul. Acum iti vom povesti ce pot face ele pentru tine.
 Ulei de Macadamia
Acest ulei delicious vine din nucile dulci si farimicioase de macadamia care are originea din padurile tropicale, acest fruct este plin de vitamine pentru parul si pielea ta. Este usor si nelipicios, contine protein si grasimi mono-saturate pe linga multe alte minerale si vitaminile C si E care sunt bine cunoscute pentru proprietatile lor de anti-oxidare. 
Uleiul ingrijeste si intinereste parul lasindu-l stralucitor si matasos si bine hranit. Pe linga a fi folosit ca tratament pentru par acest ulei este si foarte bun pentru fata si ca demachiant. 
Nucile de macadamia sunt ingredient delicioase si in bucatarie, fiind perfecte pentru prajituri, ciocolata si pot fi presurate peste salate si deserturi pentru a adauga mai multa savoare. Nucile sunt fara gluten si o sursa de sanatatate pentru fiecare zi!
Ulei de camelie

Uleiul din camelii este adesea numit ulei din ceai verde din motivul ca aceste flori sunt foarte potrivite si pentru ceai. Desi gustul acestui ulei este destul de dulce si placut, este folosit de mai multe ori in aromaterapie decit in bucatarie. 
Plin de grasimi sanatoase si vitamina E nu este numai un supliment necesar corpului dar si perfect pentru hranirea parului. Efectul pe care il are in procesul de anti-imbatrinire si de aprovizionare a pielii cu vitamine il recomanda pentru folosinta si in ingrijirea tenului.
Ulei de migdal
Cine nu este fan al prajiturilor proaspat scoase din cuptor? Cel mai probabil este datorita vaniliei sau uleiului de migdal din compozitie. Acest ulei extraordinary de bogat in antioxidanti, grasime si protein. Ajuta la incetinirea procesului de imbatrinire si calmeaza iritatiile de piele si inflamatiile acesteia. 
Amestecind ½ de avocado, 1 lingura de ulei de migdal si una de miere primesti o extraordinara masca de fata care va ajuta pielea ta sa-si recapete stralucirea sanatoasa. Acest ingredient delicious iti ajuta si parul. Datorita concentrantiei inalte de acizi grasi este perfect pentru a imbogati parul cu substante hranitoare. Uleiul de migdal mai contine magneziu, indreapta si previne caderea parului.
Ulei din miez de strugure
Uleiul din miez de strugure este presat din diferite tipuri de struguri si este un element care ramine in urma procesului de fabricare a vinului. Aroma sa scoate la iveala gustul bucatelor in care este adaugat. Contine vitamina E si are acid linoleic. Vitamina E este un anti-oxidant puternic care ajuta la eliberarea vitaminelor si pastreaza pielea si parul sanatoase. Acidul Linoleic previne pierderea apei din par si caderea lui, facind parul mai elastic. 
Strugurii ajuta la restabilirea balantei natural a scalpului si este perfect impotriva matretii. Uleiul din el este cel mai bun protector impotriva soarelui. Pielea are nevoie de hidratare si iar acest ulei ii ofera acest lucru fara a lasa urme de grasime si ajuta la tratarea acneii si la indepartarea cicatriciilor.
Ulei de marula
Marula este un fruct exotic ce provine dintr-un copac African numit si ‘’Copacul Elefantilor’’. Acest copac poate fi zarit de multe ori in filmul ‘’Regele Leu’’. Acest copac si-a cistigat numele din cauza ca elefantilor le plac fructele lui. Uleiul de Marula este extras prin presarea la rece a semintelor si este cunoscut pentru proprietatile sale de vindecare, anti-imbatrinire si hidratare. Contine de 4 ori mai multa vitamina C ca portocalele si este un remediu perfect pentru ingrijirea parului si a pielii, protejindu-le de conditiile neprielnice ale vremii. 
Uleiul este prin de minerale, acizi grasi si antioxidant, hraneste si calmeaza pielea, imbunatatind nivelul de hidratare. Dealtfel, imbunatateste si aspectul parului. Datorita gustului sau dulce in Africa de Sud este transformat in bomboane.
Tratament bogat de par
Toate aceste uleiuri amestecate sunt un tratament excelent de par. Gama Supreme Oils contine complexul Nutri 5 care imbina aceste uleiuri : de macadamia, de marula, din miez de strugure, de migdal si de camelie pentru a-l hrani si a-i reda o stralucire sanatoasa. 

Linia reprezinta un spray tratament, sampon, balsam si un tratament pentru ingrjire intense. Testeaza Supreme Oils si convinge-te de puterea magica a uleiurilor.

Șampon hrănitor Supreme Oils

Șampon hrănitor Supreme Oils
  • lasă părul moale și mătăsos
  • părul este hrănit în profunzime
  • pentru toate tipurile de păr.
9 din 10 femei* confirmă că și-au simțit părul strălucitor și mătăsos exact ca după o vizită la salon.
* Rezultat bazat pe studiu asupra percepției consumatorului asupra gamei de îngrijire Supreme Oils desfășurat pe parcursul a două săptămâni la care au participat 129 femei

Balsam hrănitor Supreme Oils
Balsam hrănitor Supreme Oils
Balsam hrănitor Supreme Oils
Formula ușoară lasă părul moale și ușor de descurcat. Se clătește.
2 în 1 balsam și mască.

Tratament hrănitor Supreme Oils
Tratament hrănitor Supreme Oils
Efect imediat! Părul arată și se simte hrănit, iar strălucirea este intensificată.
Formula luxuriantă hrăneşte şi întăreşte firul de păr, oferind strălucire intensă.

Mod de folosire: aplicaţi o dată pe săptămână după folosirea şamponului şi a balsamului pentru păr.

Tratament pentru hrănire și strălucire Supreme Oils

Tratament pentru hrănire și strălucire Supreme Oils
Formula bifazică întăreşte părul şi îi oferă strălucire incredibilă. Tratament leave-in.
• intensifică strălucirea părului și conferă un aspect sănătos
• poate fi folosit oricând, nu este nevoie de clătire.

Mod de folosire: Pulverizați pe părul umed sau uscat ori de câte ori simțiți nevoia.

Comentarii