Slider Blog

Cum alegem rujul rosu? Totul despre fondul de ten Trucuri pentru unghii de invidiat 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Ingrijirea tenului dupa plaja Pregatesti bagajul de vacanta? Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient! Ce rochii purtam vara aceasta?

vineri, 20 februarie 2015

AVON lansează mascara Superextend Winged Out

În portofoliul de rujuri AVON intră Ultra COLOR Indulgence. Intens, lejer, cremos, în nuanțe senzuale, rujul este disponibil în douăzeci de nuanțe cu aspect vibrant și o formulă îmbogățită cu un complex de geluri hidratante.
"M-am îndrăgostit de Rujul Ultra Color Indulgence de la primul zâmbet!“, spune Antonia, imaginea gamei de machiaj COLOR.
AVON lansează două noi produse, rujul Ultra COLOR Indulgence și mascara Superextend Winged Out
“Culorile intense și strălucitoare fac buzele atrăgătoare și pline de senzualitate. “Poate fi purtat cu orice ocazie, în orice moment al zilei și cu orice ținută, fiind foarte ușor de aplicat și oferind senzația de confort a unui balsam”, completează Carmen Dincă, make-up artist. Preț standard: 16.99 lei.

Mascara Superextend Winged Out îți aduce ingredientele speciale cu care AVON te-a obișnuit, într-un mix inovator care alungește și separă cu până la 80%. 

Formula cu fibre de un negru intens și perii dispuși conic îți permit separarea chiar și a celor mai scurte gene, cu precizie maximă pentru o definire uluitoare. Preț standard: 15.99 lei