Ziua Indragostilor- Sarbatoarea perfecta

Sunt doua tabere de oameni, acei care adora ziua Sf. Valentin si acei care o urasc. Un lucru este sigur. Este foarte greu sa nu simti spiritual dragostea in aer. Transforma ziua Indragostitilor in sarbatoarea perfecta pina la ultimul detaliu cu sfaturile noastre.
1. Buze de sarutat
Buzele frumos conturate, carnoase vor atrage mereu atentia si sunt printre cele mai sexy si expressive parti ale noastre. Pentru intilnirea de Sf. Valentin vei allege probabil un ruj rosu si nu trebuie sa te gindesti ca iti va usca buzele. Incearca un ruj cu o formula de hidratare, care lasa culoare bogata buzelor si care le lasa fine si hidratate. Un adevarat rasfat pentru buzele tale.
 2. Miros sexy
Aroma vorbeste foarte multe despre noi ca personalitate si atrage si sexul opus. Alegerea aromei depinde de ocazie, daca este o aroma speciala pentru fiecare zi sau pentru seara. Ziua Indragostilor este cu siguranta o sarbatoare speciala pentru care trebuie sa alegi numai arome de seductive. Orienteaza-te spre aromele seducatoare de vanilie. Patchouli, musk, jasmine sau ylan-ylang Pentru a parea mai seducatoare si a exprima latura ta jucausa si dulce inceara noul Utra Sexy Pink de la AVON, ce contine un amestec special de zmeura, bujor pe o baza de mosc. 
3. Afrodiziacul de pe pielea ta
Este foarte important sa te simti bine in pielea ta! De Ziua Indragostilor rasfata-ti pielea cu iubire si afrodiziacul pe care il merita. Un balsam cu structura catifelata care iti va lasa pielea hranita, cu un miros fin de vanilie dulce si fructul pasiunii. Inainte de intilnire ar fi bines a te dai si cu ulei-sprayul de corp care va da pieleii tale acea stralucire sanatoasa.
4. Mic dejun cu dragoste
Se spune ca drumul spre inima unui barbat trece prin stomac. Iar noi credem ca acest lucru este foarte adevarat! De ce sa nu-ti surprinzi iubitul cu un mic dejun cu o omleta in forma de inima si sa beti impreuna o ceasca de cafea din cani in forma de inima si ele. Este o modalitate extraordinara de incepere a zilei de sarbatoare.
5. Bijuteriile de care te vei indragosti pe loc
Pregatindu-te de o intilnire pe linga machiaj mai trebuie sa atragi atentia si la celelalte detalii. Astazi nu vei mai avea dubii si vei putea sa porti toate pandativele stralucitoare si inelele fabuloase decorate cu inscriptii de dragoste. Anume in aceasta zi ele iti vor fi de ajutor pentru crearea unui look de sarbatoare. 

Comentarii