Sfaturi pentru îngrijirea buzelor

Chiar dacă-i rujul tău preferat, nu va arăta foarte bine dacă îl pui pe buzele crăpate. Află ce să faci pentru a menține buzele în stare perfectă și întotdeauna gata de machiaj. 

 Exfoliere 


 Dacă vrei ca rujul să arate perfect pe buze, se recomandă ca mai întâi să le exfoliezi. Poți face asta fie folosind o perie moale (peria de dinți este perfectă), fie amestecând miere și zahăr și aplicând amestecul dulce pe buze. Nu uita după exfoliere să-ți hidratezi buzele făcându-le moi și catifelate. 


 Hidratare 


 Vremea rece, expunerea la soare, aerul uscat din odaie sau vântul sunt cauzele deshidratării buzelor, acestea căpătând un aspect dur și ușor crăpat, nemaivorbind de aspectele estetice. Balsamurile de buze conțin ceară de albine, ulei de măsline, unt de shea, vitamina E, jojoba, datorită proprietăților lor de hidratare și antioxidare te vor ajuta să-ți menții buzele suple, catifelate și cu un aspect sănătos. Deci, asigură-te că balsamul de buze conține una din aceste proprietăți. 


Ceara de albine




Formula imbogatita cu ceara de albine, miere si vitamina E calmeaza si hraneste pielea. Poate fi folosit pe buze, unghii, coate sau orice alte zone ale corpului care au nevoie de hidratare intensa.

Relaxare 


 Stresul la serviciu, gândirea profundă și starea rea îți pot afecta buzele, fără a le pune în valoare adevărata frumusețe și conturul. Relaxează-ți uneori mușchii, depărtând ușor buzele, lăsând puțin spațiu pentru pătrunderea aerului, inspirând și expirând profund. Repetă ori de câte ori e necesar. 


 Make-up perfect pentru buze 


 Fie că mergi la serviciu sau la petrecere, vrei ca buzele tale să arate impecabil, având o culoare uniformă și un contur perfect. Pentru ca buzele tale să aibă un aspect plin și hidratat, adițional la sfaturile anterioare, folosește rujuri pe bază de vitamine sau rujuri de îngrijire colorate cu efect de colorare și hidratare, deci vei avea 2 beneficii într-un singur produs. Ele îți vor da senzația de confort ție și buzelor tale. Pentru un makeup perfect de buze se recomandă de asemenea să folosești mai întâi creionul de buze de culoare neutră pentru a le evidenția conturul, și apoi rujul.



Comentarii