Notele pasiunii: Avon Mesmerize Black pentru El

Te-ai gandit vreodata cum o aroma devine pasionala? Acum ai ocazia sa descoperi cele mai senzuale note intr-o combinatie unica Avon, Mesmerize Black pentru el.

Scents of passion

Boabe de piper roz


Piperul roz este obtinut prin decorticarea boabelor uscate ale arbustului cunoscut sub numele de arbust Peruvian. Aceste mici fructe rozalii condimenteaza orice, de la feluri de mancare, la parfumuri. Boabele de piper roz aduc o nuanta picanta si fac o deschidere interesanta unui amestec pasionat. 


Nucusoara 

Este unul dintre cele mai cunoscute condimente fiind folosit pentru retete festive dar si pentru bauturi, in special in sezonul rece, contribuind cu un gust fabulous si un miros extraordinar, care poate fi descris ca o aroma intense dulce-picanta. In credinta populara se spune ca acest condiment ajuta la combaterea insomniei. 

Lemn de cedru

Acesta aroma invaluie orice barbat o poarta, oferindu-i o alura seducatoare. Acesta nota este folosita pentru multe parfumuri pentru ca adauga o aroma intens-calduroasa si descopera senzualitatea aromei. Notele de lemn de cedru au ceva relaxant, si in acelasi timp reprezinta un parfum pur masculin. 




Mesmerize Black pentru El  


Un amestec pasional de note de boabe de piper roz, nucsoara si lemn de cedru poti experimenta cu Mesmerize Black pentru El, din categoria oriental-lemnoasa. Aromele intense, dulci si seducatoare ale condimentelor contrasteaza cu esenta puternica a lemnului de cedru, intr-un amestec pur masculin.

Comentarii