Slider Blog

Cum alegem rujul rosu? Totul despre fondul de ten Trucuri pentru unghii de invidiat 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Ingrijirea tenului dupa plaja Pregatesti bagajul de vacanta? Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient! Ce rochii purtam vara aceasta?

marți, 27 ianuarie 2015

Incepe noul an cu o fapta buna alaturi de Avon!

Andreea Badala, creatoarea brandului Murmur, si designerul Ioana Avram s-au alaturat uneia dintre cele mai frumoase initiative ale campaniilor sociale Avon, oferind designul a doua tricouri din bumbac cu mesaje sociale pentru a sustine lupta impotriva cancerului la san.

Tricourile disponibile in trei marimi: S, M, L pot fi achizitionate de pe site-ul avon.ro pentru 55 lei (tricoul MURMUR), respectiv 45 lei (tricoul Ioana Avram).


La primirea produselor cumparate primesti un cod de donatie care poate fi introdus pe platforma www.doneazacuavon.ro donand astfel 25 de lei (tricoul MURMUR) sau 15 lei (tricoul Ioana Avram) pentru cazul pe care vrei sa il sustii.

Poti alege sa donezi fie pentru a sustine un proiect impotiva violentei in familie, fie pentru a sustine lupta impotriva cancerului la san sau catre celelalte campanii.

Incepe noul an cu o fapta buna alaturi de Avon!