Arome care seduc-Parfumuri Avon

In afara de felul in care aratam si de caracterul nostru, mai este si altceva care ne face atragatori pentru ceilalti si anume mirosul. Puterea sa seducatoare este cunoscuta din vechime si este larg raspandita in productia de parfumuri. Am pregatit pentru tine lista notelor care alcatuiesc o aura seducatoare.
In mod natural, corpul nostru emite note specifice, compusi chimici numiti feromoni. Conform studiilor, se pare ca acestia reflecta starea noastra emotionala si ne ajuta in mod subconstient sa ne gasim perechea.
In plus fata de aromele naturale cu proprietati seducatoare in natura exista multe arome care combinate si aplicate pe piele actioneaza ca adevarate afrodiziace. Aceste arome sunt de cele mai multe ori dulci, iata cateva exemple:
Vanilia este aromata, dulce si diafana, dar intensa. Are un parfum cald si relaxant, utilizat si in aromoterapie. Este considerata un afrodisiac in special pentru barbati.
Iasomia este floral-dulce cu note senzuale. Acesta a fost folosita de Cleopatra si reprezenta semnatura ei olfactiva, ceea ce a transformat acest parfum in simbolul seductiei. In aromoterapie floarea de iasomie este cunoscuta sub numele de regele uleiurilor esentiale si este un ingredient unisex. Parfumul dulce si cald ajuta la inlaturarea barierelor emotionale si este asociat cu intimitatea.
Moscul este cea mai des folosita materie prima, el fiind prezent in compozitia aproape a tututror parfumurilor. Are proprietatea unica de a echilibra compozitiile, adaugandu-le o tusa subtila de senzualitate si caldura. Nota de mosc este o nuanta animalistica si este considerata un puternic afrodisiac, in special pentru femei.
Ylang-ylang este extras din flori de arbori tropicali proveniti din Filipine și are o aroma bogata dulce -floral - balsamica. Este un afrodisiac care las o impresie de lunga durata, stimuland sentimente pasionale. De asemenea, are proprietati calmante si relaxante , facandu-l un ingredient perfect pentru aromoterapie.
Lavanda este cunoscuta din Antichitate si exista legenda ca ar fi fost folosita de Cleopatra pentru a-l seduce pe Iulius Cezar. Flori de lavanda sunt depozitate in dulapuri si sertare alaturi de haine, oferind o aroma placuta. Exista chiar obiceiul de a pune lavanda in camera tinerilor casatoriti pentru a stimula pasiunea.
Patchouli, un afrodisiac puternic , are o aroma sofisticata, bogata . Este folosit adesea ca nota de baza, ca si moscul, fiind un puternic fixator. Desi era cunoscut inca din Antichitate a fost folosit in industria cosmeticelor abia in secolul 20. Este unul din cele mai populare uleiuri in aromoterapie, avand proprietati de relaxare.
Trandafirul, este considerat cea mai romantica floare. Mirosul este asociat cu iubirea, prima intalnire sau prima dragoste. Aroma puternica este eliberata treptat, pe masura ce petalele ,asezate in straturi, se deschid. Uleiul esential de trandafir este folosit in industria cosmeticelor, in special pentru produsele pentru ingrijire personala.
Puterea seducatoare a aromelor mai sus mentionate este pusa in valoare daca alegem corect notele care ni se potrivesc. Foloseste in avantajul tau proprietatile notelor si efectul va fi dublu: vei fi atragator/are si te vei simti bine in propria piele.

Apă de toaletă Avon Love
Simte intensitatea dragostei cu notele delicate de fructe rosii care se amesteca printre petalele de trandafiri aromate de vanilie dulce.

CATEGORIA FLORAL-FRUCTATA



Apă de parfum Premiere Luxe
"Premiere Luxe m-a invaluit intr-o simfonie de acorduri oriental-florale, a caror aroma intensa m-a facut sa ma simt ca pe covorul rosu. O singura pulverizare m-a dus cu gandul la celebritatile de la Hollywood! Iti vine sa crezi ca o picatura de parfum te poate transforma intr-o diva?"

Loredana, cantareata



Apă de toaletă Passion Dance
Inspirat de cel mai pasional dans, tangoul argentinian, acest parfum dezvăluie latura senzuală a femeilor, seducând cu acordurile sale vibrante la fel ca o femeie. Este format din note florale şi fructate de grepfrut, papaya, nufăr, iasomie, narcisă şi trandafir. La baza parfumului vei descoperi note de ambră, muşchi verde şi patchouli.

CATEGORIA FLORAL-ORIENTALĂ


Apă de parfum Avon Instinct Forbidden 
CATEGORIA FLORAL-FRUCTATĂ
Note principale: fructe roșii, gardenie, lemn de cedru

Simte cele mai fierbinți arome ale verii și lasă-te pradă tentației de a gusta din aventuri pe care le credeai interzise.

„O aromă în care vibrează notele florale și fructate, pe cât de sexy pe atât de lipsită de inhibiții.” 
Megan Fox, actriță

Daca vrei sa pastrezi pentru mai mult timp parfumul preferat pe piele foloseste-l eficient. Aplica-l in zone puternic vascularizate, precum gat, inchieieturi, in spatele urechii. Daca il aplici pe par vei fi surprins/a de cat de mult se va pastra si cat de puternica va fi aroma. Dar intodeauna sa ai grija sa nu exagerezi, daca vei folosi parfum in exces vei fi mai putin atragator/e pentru ceilalti. 

Comentarii