Hidratarea de care ai nevoie la orice varsta

Tenul nostru este primul care intra in contact cu toate impuritatile care se regasesc in mediul inconjurator. De aceea el are nevoie de o atentie sporita si de o ingrijire deosebita din partea noastra.

Primul pas catre un ten sanatos este o hidratare pe masura.

Ce inseamna o hidratare pe masura, o hidratare optima?
Hidratarea perfecta pentru un ten sanatos si stralucitor este procesul prin care oferim tenului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grasimile si acizi de care are nevoie pentru a-si recapata stralucirea si a-si mentine sanatatea.


Cum reusim sa hidratam tenul in profunzime?
Cand vine vorba de tenul nostru nimic nu pare sa mai fie atat de simplu pe cat pare. Trebuie sa fim foarte atente la produsele pe care le folosim si la tehnicile de ingrijire la care apelam. Hidratarea tenului nu se realizeaza in functie de varsta. Acest proces se realizeaza tot timpul prin aceleasi metode si cu aceeasi atentie deosebita.

De cele mai multe ori nu gasim o crema hidratanta care poate fi utilizata de catre toate femeile, indiferent de varsta. Avon vine in ajutorul nostru si creaza o creama hidratanta special conceputa pentru toate categoriile de varsta.

Este vorba de noua crema Anew Nutri-Advance creata special pentru a oferi tenului hidratarea de care are nevoie la orice varsta si in orice anotimp.

Noua gama Anew Nutri-Advance vine in doua variante:

  • Anew Nutri-Advance pentru tenul normal sau mixt - cu o consistenta lejera ce nu ingrasa tenul
  • Anew Nutri-Advance pentru tenul uscat si foarte uscat - cu o consistenta bogata ce hraneste in profunzime

Secretul noilor creme Anew Nutri-Advance consta in formula bazata pe Complexul Nutri-3X Omega, complex ce contine aciz grasi Omega 3, Omega 6 si Omega 9 ce hranesc tenul in profunzime redandu-i stralucirea naturala si catifelarea mult visata.

Ofera-i tenului tau hidratarea de care are nevoie, iar el te va rasplati stralucind de fericire pentru ca un ten hidratat este intotdeauna un ten catifelat si radiant.

Comentarii