Slider Blog

Cum alegem rujul rosu? Totul despre fondul de ten Trucuri pentru unghii de invidiat 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Ingrijirea tenului dupa plaja Pregatesti bagajul de vacanta? Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient! Ce rochii purtam vara aceasta?

marți, 28 octombrie 2014

Trucuri Avon de Halloween: Înfricoșător de frumoasă

Halloween-ul este ziua în care poți să exagerezi cu ținutele. Nimeni n-o să te judece pentru exces de machiaj, mai degrabă o să te admire pentru originalitate. Pentru a crea un look înfricoșător nu e neapărat să recurgi la ajutorul unui specialist. Sunt suficiente doar produsele din trusa ta de cosmetice.
Prințesa vampirilor

N-o să-ți creeze mare dificultate să recurgi la acest look, în special după succesul pe care-l au filmele și serialele despre vampiri. Alege un fod de ten mai deschis ca de obicei, fixează tonul cu o pudră matifiantă. Scoate-ți în evidență paliditatea cu un ruj de culoare roșie și cu un machiaj îndrăzneț pentru ochi, de exemplu, contur negru sau smokey eyes.

Avon recomandă: 
Contur lichid Mega Effects, ruj Bold Bordeaux din gama Ultra Color Bold, paleta de umbre Urban Skyline din gama True Color Quad

Păpușa

Look-ul de păpușă este potrivit pentru petreceri, doar dacă nu uiți să adaugi un pic de extravaganță -  rochie bufantă, bucle ușoare sau perucă colorată și machiaj, nuanțe pe care nu îndrăznești să le porți în fiecare zi; fard de pleoape albastru deschis, ruj roz bonbon.


Avon recomandă: 

Nuanța Jeans din gama True Color Quad, luciul de buze Flirty Pink din gama Luxe, fardurile de pleoape cu textură gel Diamond de la Color Trend.

Vrăjitoarea


Ce fel de Halloween fără magie? Nu e nevoie să vrăjești. Sunt  necesare doar accesorii – pălărie neagră, far din dovleac, bagheta magică.  Să nu uiți de vestimentație, look-ul de vrăjitoare trebuie să fie însoțit de un accesoriu sexy, de exemplu corset sau colanti. 


Avon recomandă: 

Contur lichid SuperExtend, nuanța Plum, lacul de unghii autoadeziv Racy lacy, rujul Ultra Color, nuanța Tangerine Tango.

Aplicator în unghi pentru tușe subțiri... sau îndrăznețe


• definire perfectă a privirii dintr-o singură aplicare
• aplicator versatil pentru numeroase look-uri
• ușor de folosit

Cum acţionează:
Designul special al aplicatorului permite realizarea unui make up uimitor! Formula de un negru intens se aplică uşor şi rezistă întreaga zi, oferind eleganţă machiajului tău!

Mod de folosire:
Folosește vârful fin pentru a trasa un contur subțire sau folosește conturul pe diagonală pentru a crea o linie mai groasă.