Noutati indraznete de la AVON


Descopera doua dintre cele mai indraznete produse create vreodata de catre AVON: Ultra Color Bold Lipstick si Big & Daring Mascara.


Asociaza-le cu exuberanta unei veri in care totul pare posibil si intra si tu in Hora Frumusetii AVON. Mai mult decat un dans, o stare de spirit, Hora Frumusetii AVON aduce impreuna increderea, optimismul si bucuria de putea fi tu insati. 

Bold Lipstick are o textura bogata, ce confera acoperire completa si cea mai saturata culoare de pana acum – cu 33% mai multi pigmenti de culoare decat un ruj traditional. Cu luciu discret, invaluie buzele in catifea si le protejeaza cu SPF15, facandu-le sa para mai pline.


Noutati indraznete de la AVON


Big & Daring Mascara ofera cu 600% mai mult volum, datorita periutei curbate si complexului body building, ce contina keratina, proteine si colagen. Linia periutei se adapteaza liniei naturale a genelor si, datorita firelor mai scurte, taiate intr-un unghi special, poate atinge toate genele, conferindu-le volum dintr-o singura miscare. Textura Big & Daring, sub forma de crema-gel, bazata pe tehnologia cu micro emulsie, este mai cremoasa si fluida, permitand un volumul spectaculos, fara a incarca genele. 


Noutati indraznete de la AVON

Comentarii