Culori mai bogate, un machiaj senzational. Noua gama True Color de la Avon

Raluca Kişescu, Directorul de Marketing de la AVON, recomandă noile produse: “Noua gamă de machiaj de la AVON se remarcă prin inovaţia produselor, din punct de vedere al design-ului şi al formulelor cu pigmenţi puternici. Am ales să facem lucrurile altfel pentru că ne dorim să aducem o schimbare pe piaţa de machiaj din România şi în ritualul zilnic de înfrumuseţare al fiecărei femei, pentru că frumuseţea începe de fapt cu noi, iar restul e machiaj de la AVON.”

”Femeile care aleg produsele AVON primesc şi sfaturi profesioniste de machiaj de la Carmen Dincă, make-up artist-ul AVON. Mai mult decât atât, Antonia este endorser pentru această gamă şi ne bucurăm foarte mult să o avem alături de noi în tot acest proiect. Am remarcat-o prin atitudinea, optimismul şi energia pe care Antonia le are pe scenă şi în afara ei. Parteneriatul cu Antonia presupune susţinerea gamei de machiaj „Avon” şi pentru că vrem să fim aproape de cât mai multe femei din România vom pleca împreună cu Antonia într-o caravană în 10 oraşe, în această vară. Astfel, Antonia şi AVON vor transmite şi mai multă energie, entuziasm şi culoare româncelor”.
Antonia a răspuns cu mare entuziasm propunerii AVON de a face parte din acest proiect: „Sunt foarte fericită să fac parte din familia AVON! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice şi nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanţe intense şi produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj „Avon” pentru că am o gamă largă din care pot alege şi sunt multe nuanţe care mă inspiră!”. 
Noua gamă de machiaj „Avon” - culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând
Noua gamă de machiaj AVON revoluţionează prin formulele şi ambalajele noi. Acestea se remarcă   printr-o tehnologie inovatoare true Color şi prin ambalaje noi şi atrăgătoare. Produsele conţin pigmenţi puternici, care oferă o culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând. Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corectă a nuanţelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent şi elegant, care uşurează alegerile în materie de culoare. Ceea ce este cu atât mai surprinzător în această nouă gamă este rimelul Mega Effects, care are un aplicator cu formă adaptată liniei genelor şi asigură astfel confort şi uşurinţă în aplicarea lui. Acesta conţine o formulă cu pigmenţi de silicon care oferă volum panoramic genelor şi le îmbracă într-un negru intens.
Din portofoliul gamei de machiaj AVON
•Cu un factor de protecţie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formulă îmbunătăţită cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de pădure şi vitamina E, care catifelează şi hidratează instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuanţei din interior şi uşurează alegerea culorii care se potriveşte fiecărei femei în parte, din 35 de variante.

Luciul de buze Ultra Glazewear conţine aceleaşi ingrediente puternic hidratante şi este disponibil în 16 variante de culori.

Creionul contur pentru buze se diferenţiază printr-o formulă cremoasă care defineşte forma buzelor şi conferă rezistenţă culorii. Machiajul rămâne proaspăt mai mult timp. Este disponibil în 7 nuanţe diferite. 

Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplică foarte uşor datorită conţinutului bogat în unt de shea.

Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt îmbunătăţite cu Tehnologia True Color şi sunt disponibile în 12 combinaţii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri conţine pigmenţi puternici. Machiajul capătă astfel o culoare mai intensă ca niciodată şi rezistentă pe toată durata zilei. 

Rimelul Mega Effects este primul rimel de pe piaţa de make-up din România cu o formă adaptată liniei genelor. Acesta conţine pigmenţi de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, în 2 variante -  brown black şi blackest black.
Gama de machiaj „Avon” cuprinde şi alte produse diversificate, destinate unor zone diferite: bază, fond de ten, corector, pudră, fard de obraz si perle pentru faţă. 


Despre gama de machiaj „Avon” până în prezent
De 16 ani, AVON Cosmetics promovează frumuseţea femeilor din România. . La nivel de an, în România, gama de machiaj reprezintă 18% din totalul vânzărilor AVON, iar în fiecare minut AVON vinde 14 creioane retractabile pentru ochi, 10 fonduri de ten şi 8 rujuri.

Comentarii