Avon Men - ingrijire speciala pentru fiecare barbat

Fiecare barbat are nevoie de ingrijire speciala adaptata nevoilor personale. Noua gama Avon Sport este special creata pentru o ingrijire in cativa pasi rapizi si se adreseaza barbatilor activi, atenti la detalii si pasionati de parfumuri.
Avon Sport este o gama completa de ingrijire ce satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi si cele mai importante nevoi.
Cornel Ilie, ambasadorul Avon Men, declara: "Rolul de ambasador al unei companii de cosmetice este unul foarte placut si ma bucur sa continui colaborarea cu AVON, pentru ca ne leaga un sir de relatii de incredere, cladit in timp ". In filmuletul de mai jos, Cornel ne impartaseste secretele gamei Avon Men.
Noua gama de ingrijire dedicata barbatilor are in vedere trei tipologii masculine:
Avon Kick - pentru barbatul puternic, mereu in mijlocul actiunii. Parfumul, gelul de dus si deodorantul au la baza arome de muscata, cardamom si lemn de santal pentru un parfum intens, de neinlocuit.

Bold Focus - pentru barbatul indraznet care impresioneaza prin increderea in sine. Acesta gama ofera un parfum proaspat redat de amestecul dintre lemn de cedru, busuioc si vetiver.
Dynamic Fresh - pentru barbatul dinamic care surprinde prin energia sa. Produsele din aceasta gama contin extract de citrice si mosc pentru un parfum mereu fresh si incantator.
Noua gama de produse de ingrijire este realizata din cele mai delicate ingrediente. La baza regasim minerale active, ghimbir si vitamina E, iar notele de varf sunt redate de arome de citrice pentru o vara racoroasa si un parfum delicat si placut.

Avon Sport - pentru fiecare moment din zi!


sursa: http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/16753/p-avon-men-ingrijire-speciala-pentru-fiecare-barbat.html

Comentarii