SECRETUL FRUMUSEŢII? Află răspunsul creat special pentru pielea ta!


Nu-i așa că uneori ai vrea să bați din palme și să scapi de... oboseală, ten gras sau, din contră uscat, sau să pui cumva frână ridurilor? Poate nu știai, dar chiar e atât de simplu, cu gama de produse pentru ten, de la Avon Solutions.


Ai pielea sensibilă şi parcă ţi-e teamă să încerci orice produs pentru ten? Ai puţină încredere şi încearcă produsele de la Sensitive Botanicals cu Extracte de Floare de Piatră, care hidratează şi catifelează pielea sensibilă. Fie că e cremă de zi, de noapte, pentru ochi sau gel de curăţare a tenului, vei observa diferenţa, deoarece femeile care au încercat deja această gamă de produse au observat repararea şi regenerarea rapidă a pielii.

Produsele din gama Sensitive Botanicals conţin extracte de Floare de piatră bogată în calciu, ingredient de mare ajutor pentru pielea sensibilă. Nu conţin coloranţi, parfum sau conservanţi.


Complete Balance cu Frunze de Arbore de Ceai, bogate în minerale şi antioxidanţi sunt produsele-minune ale celor care au ten mixt. 88% dintre femei au confi rmat că tenul lor şi-a recăpătat echilibrul după aproximativ două săptămâni. Spumă de curăţare, loţiune tonică, mască sau gel matifiant, încearcă-le pe toate sau combină câte două sau trei şi bucură-te de un ten frumos.




Îţi e frică să te uiţin în oglindă pentru că ştii că vei observa câteva riduri fine? Opreşte timpul în loc! Foloseşte produsele pentru ten din gama Youth Minerals cu Complexul Amethyst Mineral şi ţine piept ridurilor. Ametistul este bogat în agenţi anti-îmbătrânire, esenţiali pentru stimularea colagenului din piele, reuşind astfel să îţi păstreze tenul frumos şi tânăr mai mult timp.
Anii au cam trecut peste tine, iar amintirea lor te face să zâmbeşti, gândindu-te la secrete pe care numai tu le ştii. Experienţele sunt multe şi frumoase dar din păcate, zâmbetul din oglindă parcă tidne să se schimbe pe zi ce trece. Poţi să pari mai tânără în fiecare zi, cu Ageless Accolade cu Extract de Hibiscus. Femeile care au încercat produsele au confirmat că tenul lor este mult mai ferm, mai elastic şi cu mai puţine depigmentări!

Extractul din fl oarea de Hibiscus, originară din India, fortifică pielea prin susţinerea elasticităţii şi îmbunătăţeşte în acelaşi timp nivelul de hidratare a pielii, redându-i fermitatea.
Truly Radiant cu Extract de Aronia pentru reactivarea procesului de reînnoire al celulelor lasă pielea suplă şi oferă strălucire tenului tău chiar şi fără machiaj. Gama Truly Radiant de la Solutions se adresează femeilor cu vârste între 20 şi 40 de ani care îşi doresc un ten perfect şi strălucitor fără urmă de machiaj!





Comentarii