Ingrijirea tenului cu produse adecvate de la Avon!

Toate vrem o piele fara cusur, dar cat de atente suntem la ce aplicam pe piele este… discutabil! In urma unui amplu studiu despre ingrijirea tenului in Romania, Avon propune femeilor sfaturi profesioniste si patru game de produse dedicate ingrijirii. 

Scopul acestui studiu despre ingrijirea tenului a fost descoperirea ritualurilor specifice romancelor si nu ne-am mirat deloc cand concluzia acestuia a indicat nevoia acuta de consiliere, in materie de ingrijire! Si iata cateva date care vorbesc de la sine si care te pot pune pe ganduri.

Studiul referitor la ingrijirea tenului realizat de compania Avon dezvaluie greseli majore in rutina de ingrijire a romancelor. Va informam asupra bunelor obiceiuri beauty pentru a le schimba in bine!

Eu, una, am fost foarte surprinsa sa aflu ca doar una din 5 romance foloseste produse pentru ingrijirea tenului cel mult de 2 ori pe saptamana,  in timp ce aproape 15% le folosesc doar in momentul in care simt ca tenul lor are nevoie de ingrijire. Acest studiu a fost realizat pe un esantion de peste 7.000 de femei, din mediul urban, cu varsta peste 15 ani. Alte cifre rezultate in urma studiului denota faptul ca cele mai folosite produse de ingrijire a tenului folosite de catre romance sunt demachiantul si crema de zi – asta nu e rau! Apoi, am mai aflat ca 1 din 4 femei considera sfatul medicului specialist important in alegerea produselor de ingrijire a tenului. Totusi, aproape 50% dintre femei aleg produsele de ingrijire a tenului aleatoriu, dupa experienta personala sau sfaturile prietenelor, mai degraba decat dupa sfaturile specialistilor. Ingrijorator este faptul ca aproape 20% nu au niciun criteriu in alegerea acestora, iar ingrijirea tenului cu formule adecvate devine o misiune dificila!

Dr. dermatolog Oana Spanu, partenerul Avon in programul pentru ingrijirea tenului, ne spune cum arata un ritual beauty corect:

Tocmai din acest motiv, pentru a raspunde nevoii de informare si educare a femeilor, Avon a initiat un parteneriat cu Dr. Oana Spanu, medic specialist dermatolog, care recomanda femeilor sa aiba in fiecare zi un ritual corect de ingrijire: „Identificarea tipului de ten prin observarea nivelului de hidratare, a cantitatii de sebum si a imperfectiunilor este primul pas pentru a avea o piele mereu impecabila. In plus, este foarte important sa alegem produse de ingrijire adaptate varstei, tipului de ten si problemelor acestuia, urmand sfatul unui specialist. 

Preventia este iarasi importanta si trebuie inceputa de la o varsta tanara, iar odata cu inaintarea in timp, folosirea unor creme antirid adaptate varstei inseamna suplinirea vitaminelor, mineralelor, antioxidantilor si lipidelor a caror sinteza e diminuata de procesul de imbatranire. Pielea din jurul ochilor  este fina, sensibila si necesita aplicarea unor produse blande, testate pentru alergii, cu principii active antirid, anticearcane si de diminuare a edemelor.”

Crema de zi Anew Vitale SPF 25 UVA/UVB AvonIngrijirea tenului este acoperita de portofoliul de cosmetice Avon prin 4 game principale: Anew, Solutions, Sun si Clearskin.

Dintre acestea, iti prezentam gama Anew Vitale, cu formule proaspete, energizante si eficiente in lupta cu primele riduri. Este o gma destinata tinerelor de pana in 30 de ani.

Anew Vitale este o gama creata cu tehnologia ProEnergy – un amestec unic de vitamine, antioxidanţi şi aminoacizi care intareşte structura pielii şi previne imbatranirea prematura a acesteia, totul din interior spre exterior! Ridurile si porii capata un aspect imbunatatit, iar pielea arata odihnita si energizata. Din portofoliul Anew Vitale:

Crema de zi Anew Vitale SPF 25 UVA/UVB

Energizeaza si revitalizeaza tenul, ameliorand aspectul primelor semne de imbatranire, matifiaza pielea si nu incarca porii, avand o formula usoara si o aroma placuta.

Gelul-crema de noapte Anew Vitale

Confera un aspect plin de prospetime, ca dupa un somn bun. Acesta amelioreaza aspectul porilor dilatati si se absoarbe rapid in piele, hranind-o in timp ce tu dormi!

Gelul-crema pentru ochi Anew Vitale

Revitalizeaza pielea, reducand semnificativ cearcanele si pungile de sub ochi si este un produs testat oftalmologic. Maseaza delicat textura pe pielea din jurul ochilor, cu miscari circulare, delicate; poate fi folosit si inainte de aplicarea machiajului.

Gel de curaţare Anew Vitale

Are o formula 2-in-1 care indeparteaza eficient impuritaţile şi lasa pielea curate si energizata. Se maseaza pe faţa umeda, iar apoi se clateste cu apa calduta.

Iar in curand, gama Avon pentru ingrijirea tenului de pana in 30 de ani va fi completata cu o lotiune faciala de zi si un BB Cream – de abia le asteptam!

Comentarii