ANTONIA, noua imagine Avon

AVON relansează gama de machiaj „Avon”, printr-un  parteneriat cu Antonia. Cu un nou slogan – „Frumuseţea începe cu tine, restul e noul machiaj Avon” – gama de machiaj “Avon”, aduce  culori vibrante şi rezistente.

ANTONIA


Antonia a răspuns cu mare entuziasm propunerii AVON de a face parte din acest proiect: „Sunt foarte fericită să fac parte din familia AVON! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice şi nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucrur despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanțe intense și produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj „Avon” pentru că am o gamă largă din care pot alege și sunt multe nuanțe care mă inspiră!”.


Raluca Kişescu, Directorul de Marketing de la AVON, recomandă noile produse: “Antonia este endorser pentru această gamă și ne bucurăm foarte mult să o avem alături de noi în tot acest proiect. Am remarcat-o prin atitudinea, optimismul și energia pe care Antonia le are pe scenă și în afara ei. Parteneriatul cu Antonia presupune susținerea gamei de machiaj „Avon” și pentru că vrem să fim aproape de cât mai multe femei din România vom pleca împreună cu Antonia într-o caravană în 10 orașe, în această vară. Astfel, Antonia și AVON vor transmite și mai multă energie, entuziasm și culoare româncelor”.

Antonia


Noua gamă de machiaj AVON revoluționează prin formulele și ambalajele noi. Produsele conțin pigmenți puternici, care oferă o culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând. Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corectă a nuanţelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent și elegant, care ușurează alegerile în materie de culoare.
Noua gama de machiaj AVON revolutioneaza prin formulele si ambalajele noi. Acestea se remarca printr-o tehnologie inovatoare true Color si prin ambalaje noi si atragatoare. Produsele contin pigmenti puternici, care ofera o culoare de lunga durata, mai bogata ca oricand.
Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corecta a nuantelor, iar rujul Ultra Richare un capac transparent si elegant, care usureaza alegerile in materie de culoare.
Ceea ce este cu atat mai surprinzator in aceasta noua gama este rimelul Mega Effects, care are un aplicator cu forma adaptata liniei genelor si asigura astfel confort si usurinta in aplicarea lui. Acesta contine o formula cu pigmenti de silicon care ofera volum panoramic genelor si le imbraca intr-un negru intens.
Din portofoliul gamei de machiaj AVON
· Cu un factor de protectie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formula imbunatatita cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de padure si vitamina E, care catifeleaza si hidrateaza instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuantei din interior si usureaza alegerea culorii care se potriveste fiecarei femei in parte, din 35 de variante.
· Luciul de buze Ultra Glazewear contine aceleasi ingrediente puternic hidratante si este disponibil in 16 variante de culori.
· Creionul contur pentru buze se diferentiaza printr-o formula cremoasa care defineste forma buzelor si confera rezistenta culorii. Machiajul ramane proaspat mai mult timp. Este disponibil in 7 nuante diferite.
· Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplica foarte usor datorita continutului bogat in unt de shea.
· Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt imbunatatite cu Tehnologia True Color si sunt disponibile in 12 combinatii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri contine pigmenti puternici. Machiajul capata astfel o culoare mai intensa ca niciodata si rezistenta pe toata durata zilei.
· Rimelul Mega Effects este primul rimel de pe piata de make-up din Romania cu o forma adaptata liniei genelor. Acesta contine pigmenti de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, in 2 variante - brown black si blackest black.
Foto 239 - 5
Gama de machiaj "Avon" cuprinde si alte produse diversificate, destinate unor zone diferite: baza, fond de ten, corector, pudra, fard de obraz si perle pentru fata.
Despre gama de machiaj "Avon" pana in prezent
De 16 ani, AVON Cosmetics promoveaza frumusetea femeilor din Romania. . La nivel de an, in Romania, gama de machiaj reprezinta 18% din totalul vanzarilor AVON, iar in fiecare minut AVON vinde 14 creioane retractabile pentru ochi10 fonduri de ten si 8 rujuri.

Comentarii