Indragosteste-te de culoarea parului tau!

Sunteti gata de cea mai importanta lansare a anului? Avon lanseaza vopselele de par Advance Techniques – culori vibrante si aspect sanatos, demne de lumina reflectoarelor.

Daca anul trecut solista trupei Black Eyed Peas se exprima fara inhibitii pe coperta brosurii Avon ca imagine a parfumului Outspoken, anul acesta Fergie lanseaza alaturi de Avon mult asteptatele Vopsele profesionale pentr
u par Advance Techniques, despre care spune: „Cu Vopseaua de par profesionala Advance Techniques ma pot vopsi cu incredere maxima chiar la mine acasa. Sistemul in 3 pasi este extrem de usor de folosit si m-a ajutat sa obtin blondul deschis pe care mi-l doream, cu nuanta numarul 9.0. Parul meu se simte matasos, iar culoarea este mereu proaspata si stralucitoare.”

Cei trei pasi despre care vorbeste Fergie mai sus sunt:

  • pasul 1 - Avon ofera in exclusivitate tratamentul inainte de vopsire ce pregateste si protejeaza parul
  • pasul 2 - culoarea vibranta
  • pasul 3 - tratament dupa vopsire pentru mentinerea intensitatii culorii cu ajutorul Tehnologiei Lock-in

Cele 25 de nuante din gama Avon Advance Techniques vor fi disponibile odata cu luna august si pot fi comandate prin intermediul reprezentatilor companiei.

Vopsea de par profesionala Advance Techniques vine la pretul recomandat de 18.99 lei si contine:


  • tratament inainte de vopsire (pasul 1)
  • crema coloranta si emulsie oxidanta (pasul 2)
  • tratament dupa vopsire (pasul 3)
  • manusi de protectie
  • instructiuni de folosire.

Fiecare culoare Avon Advance Techniques prezinta anumite reflexe subtile care adauga stralucire parului, pentru un efect cu totul special. 
  
Tonurile de blond din gama lansata,emana eleganta si rafinamentul: blond sampanie, blond deschis-bej, blond mediu cenusiu, blond inchis auriu sau blond inchis.  

Nuantele de saten sunt declinate in 7 variante, de la saten foarte inchis, saten mediu auriu, saten mediu aramiu si pana la saten deschis sau saten ciocolatiu. 

Paleta de roscat sau brunet, include de asemenea cateva vopsele cu reflexe extrem de bine alese: mahonul auriu sau mahonul roscat deschis cu greu te lasa indiferent, iar castaniul- roscat inchis sau negrul albastrui sunt foarte expresive.

E timpul sa te indragostesti de culoarea parului tau!

Comentarii