Pasi importanti pentru ingrijirea picioarelor


Ingrijirea picioarelor este un domeniu de interes pentru femeile romance – datele ultimelor studii de piata realizate de Avon releva o crestere in ceea ce priveste preocuparea lor pentru acest segment de ingrijire personala. Femeile tinere, cu varste intre 15 si 45 de ani sunt cele care manifesta un interes peste medie in aceasta privinta. Avon a fost nominalizata ca fiind compania numarul unu* de produse de ingrijire a picioarelor (53% dintre femeile intervievate), fiind de departe lider de piata in acest domeniu!

* Sursa: Studiu de piata realizat pentru Avon de F-Squared Research & Consulting Poland in perioada octombrie-noiembrie 2002.

Soothing Cinnamon Cream with Moisture Beads - Crema calmanta cu particule hidratante si scortisoara
Crema de culoare roz-deschis cu particule de culoare rosie ce contin substante hranitoare cum ar fi extract de arbore de unt si aloe. Hidrateaza si calmeaza pielea iritata a picioarelor, catifeland-o. Extractul de scortisoara parfumeaza placut picioarele.

Leg & Muscle Rub with Mint & Rosemary - Lotiune de masaj pentru picioare - cu menta si rozmarin
Ajuta la eliberarea tensiunii musculare datorata suprasolicitarii si stresului.
Uleiurile esentiale de menta si rozmarin stimuleaza circulatia si calmeaza picioarele obosite. Se maseaza din abundenta pe talpi, glezne, gambe, genunchi si coapse, in functie de necesitati.

Cinnamon Foot Soak - Lichid energizant pentru picioare

Revigoreza si calmeaza iritatiile pielii picioarelor cand acestea sunt obosite si incinse. Contine extracte de rozmarin si menta ce improspateaza pielea.

Rough Skin Remover - Crema abraziva pentru picioare
Indeparteaza pielea uscata si intarita. Contine piatra ponce si ulei de laur cu proprietati antiseptice si de improspatare.

Moisture Cream - Crema emolienta pentru picioare

Ajuta la prevenirea ingrosarii pielii, in special a celei de pe calcaie. Se absoarbe usor in piele, aceasta ramanand catifelata. Se recomanda pentru pielea uscata, care are tendinta de a crapa. Contine unt de cacao, care inmoaie pielea, ulei de laur si de menta, cu proprietati antiseptice.

Heel Softening Cream - Crema emolienta pentru calcaie
Inmoaie si hidrateaza pielea calcaielor, prevenind ingrosarea ei. Contine ulei de laur cu proprietati antibacteriene.

Revitalising Spray - Spray revitalizant
Indeparteaza mirosul neplacut al transpiratiei si improspateaza pielea datorita mentolului si uleiurilor de menta si laur.

Deodorising Talc - Pudra odorizanta pentru picioare

Absoarbe excesul de umezeala, lasand piciorul uscat pe tot parcursul zilei. Uleiul din arbore de ceai inlatura mirosul neplacut al transpiratiei, iar mentolul improspateaza pielea.

Comentarii