Curățarea – primul pas către un ten frumos!

În timpurile vechi femeile se foloseau de orice produs disponibil la îndemână. Astăzi ne putem folosi de cunoștințele lor, de abundența ingredientelor naturale și de confortul cuprins într-un borcan mic!


Natural și rapid

Știați oare că curățarea inadecvată a tenului duce la îmbătrânirea prematură a acestuia? Mediul contaminat, ceața deasă, precum și produsele cosmetice îngreunează pielea, în special când nu le îndepărtăm în timpul nopții pentru a permite pielii să respire.
Multe femei se plâng din cauza dificultății de curățare a tenului și demachierii complete. Într-adevăr, cu cât mai persistent e produsul cosmetic, cu atât mai dificil e de înlăturat de pe ten.


Dacă urăști să verifici la nesfârșit dacă mascara a fost înlăturată definitiv, dacă ai obosit de iritare în zona ochiului și nu te simți bine să folosești procedura de curățare care cere multe produse, avem o soluție pentru tine!
Folosește balsamul de curățare, care în câteva minute va acționa lăsându-ți tenul perfect curat.

Balsam de curățare Anew Clean Transforming

Cum funcționează?

Ia puțin produs în mâini și masează până când balsamul se transformă în ulei și aplică cu atenție pe față masând delicat tenul. Balsamul dizolvă machiajul și după câteva minute, poți să-l înlături împreună cu impuritățile de pe ten folosind apa caldă.
Balsamul întărește stratul de protecție al pielii și nu lasă urme de grăsime; a fost testat oftalmologic, deci, acționează perfect ca un demachiant pentru ochi.
Ingredientele sunt atât de ademenitoare! Sunt doar cele mai rafinate elemente în interior!
Unt de cacao, unt de shea și comoară naturală din Amazonia: untul de Murumuru.


O curățare și mai eficientă? Doar cu un prosopel de muselină!

Dacă până acum înlăturai măștile, argila sau exfolierea cu mâna, prosopelul de muselină va fi o revelație. Datorită structurii sale distinctive poate fi folosit pentru demachiere, curățare cu ulei sau să înlături resturile altui produs, și prezintă una din cele mai bune soluții pentru a obține o piele de mătase.

Folosește-l pentru a înlătura balsamul și vei fi uimită de rezultate!

Comentarii