Gama Liiv Botanicals

Regaseste-ti frumusetea naturala cu ajutorul plantelor proaspete iar rezultatele vor fi vizibile in cateva zile. Gama LIIV Botanicals iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti energiza corpul si pentru a-ti relaxa spiritul.

Produsele sunt concepute din ingrediente naturale, pure obtinute din plante atent selectionate:

-extracte de mirt intineresc si improspateaza aspectul pielii.
-ceaiul verde calmeaza
-semintele de in catifeleaza si hranesc
-extractele de Porulaca stimuleaza producerea de colagen si elastina si intaresc bariera de protectie a tenului
-chimenul imbunatateste elasticitatea pielii

Crema de zi cu textura fina, ca o spuma diafana, ce se absoarbe imediat in piele, actioneaza din interior, iar tenul este revitalizat si improspatat. Extractele naturale redau elasticitatea pielii, pentru ca aceasta sa fie supla, ferma si neteda. Le vei simti actionand chiar de la prima aplicare.

Crema de noapte este special conceputa pentru a actiona in armonie cu procesul natural de regenerare a pielii in timpul noptii. Iar gelul de curatare pe baza de apa oxigenata si extracte pure iti deschide porii lasand pielea stralucitoare si improspatata.

Cele trei produse ale gamei – gel de curatare, crema de zi si crema de noapte – sunt perfecte pentru cele preocupate de frumusetea bio: nu contin parfum, coloranti si conservanti. Tehnologia Plant Essence mentine proaspete extractele de plante, astfel incat sa nu isi piarda proprietatile, iar tu sa-ti rasfeti pielea intr-un mod cat mai natural.

Masca revitalizanta pentru fata Liiv Botanicals profita de beneficiile naturii: curata in profunzime si improspateaza si confera pielii o senzatie de catifea si o stralucire naturala.

Mod de folosire:
Intinde un strat consistent pe pielea curata. Asteapta 10 minute, indeparteaza masca uscata, apoi clateste. Se aplica 1 - 2 ori pe saptamana.

Cu Liiv Botanicals, natura te initiaza in experienta armoniei si te vitalizeaza pe deplin prin infuzii de plante proaspete.

Apa de toaleta Vitality by Liiv Botanicals este o plimbare pe timp de dimineata intr-o gradina de verdeata. Simte aroma invioratoare a esentelor pure de plante si primeste echilibrul in trupul si sufletul tau. Desfatarea simturilor incepe cu note diafane de grapefruit si menta, indulcita de acorduri de trandafir si invaluita in caldura lemnului de cedru.

Comentarii